1. schroefboormachine
  2. Bosch Professional GBH 2-28 F.

Bosch Professional GBH 2-28 F.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Boorhamer, Combihamer zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Bosch Professional GBH 2-28 F. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Bosch Professional heeft zich reeds bewezen op het gebied van Boorhamer, Combihamer, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Bosch Professional GBH 2-28 F.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Bosch Professional GBH 2-28 F.

Type stroomvoorziening

Netstroom

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

Accu/batterijcapaciteit

Gewicht

3,2 kg

Type klusser

Professional

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Nee

Omschrijving van Bosch Professional GBH 2-28 F.

Met de Bosch Professional GBH 2-28 F kun je veelzijdig boren. De 880 watt combihamer heeft een slagkracht van 3,2 joule. Hiermee boor je tot 28 millimeter in beton. Maar je kunt ook eenvoudig naar de snelspanboorhouder wisselen om zonder slag in hout of metaal te boren. De integratie van Kickback Control voorkomt vervelende terugslag. Dankzij de SDS-plus boorkop draait deze combihamer met maximaal 900 toeren per minuut rond. Je kunt met de GBH 2-28 F gaten maken in baksteen of tegels met een diameter van 68 millimeter, en in hout met een diameter van 30 millimeter. Door de minimale vibraties kun je langdurig klussen, zonder dat de boor je in de steek laat. De Bosch Professional GBH 2-28 F is een combihamer die een veelzijdigheid aan mogelijkheden biedt. Met een slagkracht van 3,2 joule en een maximaal toerental van 900 per minuut, boor je in een handomdraai gaten in baksteen, tegels, hout en metaal. De Kickback Control voorkomt dat je last krijgt van vervelende terugslag. Je kunt dankzij de minimale vibraties ook langdurig klussen zonder dat de boor je in de steek laat. Kortom, de Bosch Professional GBH 2-28.

Pluspunten
  • Je gebruikt de machine ook voor het breken van materialen, dankzij de rotatiestop. Ook zwaar boorwerk kun je uitvoeren met de combihamer, dankzij de hoge maximale boorcapaciteit van 28 millimeter in beton. Dankzij de extra boorkop kun je zowel snelspan- als SDS-boren gebruiken.

Minpunten
  • Er worden geen boren en/of beitels meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch Professional GBH 2-28 F.

Bosch Professional GBH 2-28 F. is geschikt voor een Professional.

Bosch Professional GBH 2-28 F. is een Boorhamer, Combihamer.

Bosch Professional GBH 2-28 F. werkt op Netstroom.

Bosch Professional GBH 2-28 F. weegt 3,2 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Bosch Professional GBH 2-28 F. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.