1. schroefboormachine
  2. Bosch GBH 2-21 + 11-delige SDS-plus boren- en beitelset.

Bosch GBH 2-21 + 11-delige SDS-plus boren- en beitelset.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Boorhamer zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Bosch GBH 2-21 + 11-delige SDS-plus boren- en beitelset. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Bosch Professional heeft zich reeds bewezen op het gebied van Boorhamer, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Bosch GBH 2-21 + 11-delige SDS-plus boren- en beitelset.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Bosch GBH 2-21 + 11-delige SDS-plus boren- en beitelset.

Type stroomvoorziening

Netstroom

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

Accu/batterijcapaciteit

Gewicht

2,3 kg

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Standaard meegeleverd

Handleiding, Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Nee

Omschrijving van Bosch GBH 2-21 + 11-delige SDS-plus boren- en beitelset.

Met de Bosch GBH 2-21 + 11-delige SDS-plus boren- en beitelset kun je direct aan de slag. Met de 720 watt GBH 2-21 combihamer boren en breken gaten tot 21 millimeter in beton en maximaal 13 millimeter in metaal en 30 millimeter in hout. Met 2 joule slagkracht kun je zelfs in hardere steensoorten boorhaken. Wat het zo prettig maakt is het compacte formaat en relatief lichte gewicht van 2,3 kilogram. Je kunt hiermee dus lang doorklussen. Na gebruik berg je alles netjes op in de meegeleverde koffer. De combihamer is voorzien van een krachtige 720 watt motor waarmee je heel precies kunt werken. Deze machine is voorzien van de meest geavanceerde technologieën van Bosch. Het is mogelijk om met één druk op de knop de slagkracht en slagfrequentie aan te passen, waardoor je de precisie kunt optimaliseren. Verder is er een geïntegreerd stofafzuigingssysteem waarmee je de werkomgeving stofvrij houdt.

Pluspunten
  • Dankzij de 11-delige SDS-plus boren- en beitelset kun je meteen beginnen met klussen. Met de rotatiestop kun je de machine ook gebruiken voor breekwerk. Met een gewicht van slechts 2,3 kilogram kan je langdurig werken met deze machine.

Minpunten
  • De slagkracht van 2 joule is niet hoog genoeg voor het zwaardere sloopwerk.

Veelgestelde vragen over Bosch GBH 2-21 + 11-delige SDS-plus boren- en beitelset.

Bosch GBH 2-21 + 11-delige SDS-plus boren- en beitelset. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch GBH 2-21 + 11-delige SDS-plus boren- en beitelset. is een Boorhamer.

Bosch GBH 2-21 + 11-delige SDS-plus boren- en beitelset. werkt op Netstroom.

Bosch GBH 2-21 + 11-delige SDS-plus boren- en beitelset. weegt 2,3 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Bosch GBH 2-21 + 11-delige SDS-plus boren- en beitelset. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.