1. schroefboormachine
  2. Bosch Uneo Maxx + 2,5 Ah accu (1x).

Bosch Uneo Maxx + 2,5 Ah accu (1x).

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Boorhamer zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Bosch Uneo Maxx + 2,5 Ah accu (1x). voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Bosch heeft zich reeds bewezen op het gebied van Boorhamer, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Bosch Uneo Maxx + 2,5 Ah accu (1x).. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Bosch Uneo Maxx + 2,5 Ah accu (1x).

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

Accu/batterijcapaciteit

2,5 Ah

Gewicht

1,4 kg

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Standaard meegeleverd

Handleiding

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van Bosch Uneo Maxx + 2,5 Ah accu (1x).

De Bosch Uneo Maxx + 2,5 Ah accu (1x) is een veelzijdige en praktische boorhamer voor iedereen die graag klust. Met zijn 18 volt accu heb je direct de juiste capaciteit bij de hand. De boorkop is voorzien van een snelspanboorhouder, waardoor je eenvoudig normale bits en houtboren kunt bevestigen. Met een slagkracht van 0,6 joule is het mogelijk om zelfs gaten in beton te maken. De Uneo Maxx is bovendien voorzien van een handige led-verlichting waarmee je ook in donkere hoeken kunt klussen. De compacte vormgeving en het lichte gewicht van slechts 1,4 kilogram maakt het werken met de boorhamer gemakkelijk en comfortabel. De boorhamer werkt op een Bosch POWER FOR ALL accu van 18 volt. Zo heb je steeds de juiste energie bij de hand om direct aan het klussen te gaan.

Pluspunten
  • Dankzij de meegeleverde 2,5 Ah accu kun je meteen aan de slag. Dankzij de geïntegreerde werklamp heb je ook op donkere plekken een goed zicht. De machine heeft een Bosch POWER FOR ALL accu systeem, zodat je één accu hebt voor al je Bosch elektrisch gereedschap.

Minpunten
  • Met een boordiameter tot maximaal 10 millimeter in beton, is het niet de meest krachtige boormachine in zijn segment

    .

    Met een maximale boring van 10 millimeter in beton, is deze boormachine niet de sterkste in zijn categorie.

Veelgestelde vragen over Bosch Uneo Maxx + 2,5 Ah accu (1x).

Bosch Uneo Maxx + 2,5 Ah accu (1x). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch Uneo Maxx + 2,5 Ah accu (1x). is een Boorhamer.

Bosch Uneo Maxx + 2,5 Ah accu (1x). werkt op Accu / batterij.

Bosch Uneo Maxx + 2,5 Ah accu (1x). weegt 1,4 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Bosch Uneo Maxx + 2,5 Ah accu (1x). het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.