1. schroefboormachine
 2. Makita DHP486ZJ (zonder accu).

Makita DHP486ZJ (zonder accu).

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Klopboormachine zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Makita DHP486ZJ (zonder accu). voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Makita heeft zich reeds bewezen op het gebied van Klopboormachine, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Makita DHP486ZJ (zonder accu).. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Makita DHP486ZJ (zonder accu).

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

0

Accu/batterijcapaciteit

Gewicht

2,3 kg

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Standaard meegeleverd

Handleiding, Opbergkoffer, Toolbox

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van Makita DHP486ZJ (zonder accu).

De Makita DHP486ZJ heeft een krachtig design, waarmee je altijd de beste prestaties krijgt. De boormachine heeft een maximale koppel van 130 Nm, waarmee je zelfs de zwaarste klussen aankunt. In hout kun je gaten boren tot 50 millimeter, terwijl je in metaal en steen gaten van 16 millimeter kunt boren. De machine heeft een constant toerental, zodat je altijd genoeg kracht tot je beschikking hebt. Ook als het donker is, heb je de juiste verlichting om je te helpen bij elke klus. De Makita DHP486ZJ (zonder accu) is een geschikte boormachine voor intensieve, zware klussen. De Makita DHP486ZJ is geschikt voor het Makita LXT 18V accu platform, waardoor je geen nieuwe accu hoeft te kopen als je al de juiste accu hebt. De boormachine is uitgerust met een speciale Soft Grip handgreep, waardoor de boormachine comfortabel in je hand ligt en je altijd een goede controle hebt. Bovendien heeft de boormachine een aan/uit schakelaar met variabele snelheid, waardoor je de boor altijd op de juiste snelheid kunt instellen voor elke klus.

Pluspunten
 • Met een boorbereik van maximaal 50 mm in hout, is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten

  .

  Met een hoge maximale koppel van 130 Nm is deze machine geschikt voor zwaar en intensief schroefwerk

  .

  Met de handige koffer kun je je boormachine altijd netjes opbergen.

Minpunten
 • Er worden geen bits, boren of accu's meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Makita DHP486ZJ (zonder accu).

Makita DHP486ZJ (zonder accu). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Makita DHP486ZJ (zonder accu). is een Klopboormachine.

Makita DHP486ZJ (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Makita DHP486ZJ (zonder accu). weegt 2,3 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Makita DHP486ZJ (zonder accu). het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.