1. schroefboormachine
  2. Bosch Professional GBH 5-40 DCE.

Bosch Professional GBH 5-40 DCE.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Boorhamer, Combihamer zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Bosch Professional GBH 5-40 DCE. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Bosch Professional heeft zich reeds bewezen op het gebied van Boorhamer, Combihamer, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Bosch Professional GBH 5-40 DCE.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Bosch Professional GBH 5-40 DCE.

Type stroomvoorziening

Netstroom

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

Accu/batterijcapaciteit

Gewicht

6,8 kg

Type klusser

Professional

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Nee

Omschrijving van Bosch Professional GBH 5-40 DCE.

De Bosch Professional GBH 5-40 DCE boorhamer is een krachtig gereedschap dat perfect geschikt is voor het boren door zelfs de hardste materialen. Met een vermogen van 1150 watt en een slagkracht van 8,8 joule, kun je gaten tot 90 millimeter boren in beton. Met de handmatige instellingen van het toerental en het aantal slagen, behoud je volledige controle. De SDS-max aansluiting zorgt ervoor dat je betonboor of beitel stevig vast blijft zitten tijdens het grove werk. Met maximaal 3050 slagen per minuut in de beitelstand, breek je elk stenen muurtje makkelijk aan stukken. De Vibration-Control dempt de onvermijdelijke trillingen die dit teweeg brengt. Met deze boorhamer heb je een betrouwbare en krachtige partner bij het boren door beton.

Pluspunten
  • De boorkracht tot maximaal 90 millimeter in beton is voldoende voor zeer zware boorklussen. Door de draaistop kunt u de combihamer ook gebruiken voor breken. Met de handige koffer is de combihamer gemakkelijk te vervoeren.

Minpunten
  • Met een gewicht van 6,8 kilogram is het moeilijk om de boorhamer/combihamer langdurig te gebruiken.

Veelgestelde vragen over Bosch Professional GBH 5-40 DCE.

Bosch Professional GBH 5-40 DCE. is geschikt voor een Professional.

Bosch Professional GBH 5-40 DCE. is een Boorhamer, Combihamer.

Bosch Professional GBH 5-40 DCE. werkt op Netstroom.

Bosch Professional GBH 5-40 DCE. weegt 6,8 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Bosch Professional GBH 5-40 DCE. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.