1. schroefboormachine
 2. Bosch PBH 2100 RE + boor- en beitelset.

Bosch PBH 2100 RE + boor- en beitelset.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Boorhamer, Combihamer zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Bosch PBH 2100 RE + boor- en beitelset. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Bosch heeft zich reeds bewezen op het gebied van Boorhamer, Combihamer, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Bosch PBH 2100 RE + boor- en beitelset.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Bosch PBH 2100 RE + boor- en beitelset.

Type stroomvoorziening

Netstroom

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

Accu/batterijcapaciteit

Gewicht

2,2 kg

Type klusser

Af-en-toe klusser

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Nee

Omschrijving van Bosch PBH 2100 RE + boor- en beitelset.

De Bosch PBH 2100 RE + boor- en beitelset is een ideale combinatie voor iedereen die met klussen bezig is. Met een gewicht van slechts 2,2 kilogram is het een van de lichtste combihamers op de markt. Dankzij het ergonomische design en de softgrip is de hamer extra handig om mee te werken. De rotatiestop maakt het mogelijk om ook licht breekwerk uit te voeren. Met de meegeleverde boor- en beitelset kun je meteen aan de slag met het boren en licht breekwerk. De combihamer is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een krachtige, lichte en handige combihamer die ook voor licht breekwerk geschikt is. Met de Bosch PBH 2100 RE + boor- en beitelset heb je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met klussen. De combihamer heeft een krachtige motor die zorgt dat je moeiteloos door gipsplaten heen kunt boren. De hamer is ook geschikt voor het afbreken van wandtegels of het afbreken van oude verf. De softgrip zorgt ervoor dat de hamer comfortabel in de hand ligt en dat je er langere tijd mee kunt werken. Met de meegeleverde boor- en beitelset kun je met.

Pluspunten
 • Met een gewicht van slechts 2,2 kilogram is de combihamer gemakkelijk te controleren

  .

  Naast boren kan je met de machine ook lichte beitelwerkzaamheden uitvoeren, zoals het afbreken van een stenen muurtje of het afbikken van tegels

  .

  Hij wordt geleverd met 2 boren en 2 beitels, zodat je meteen aan de slag kunt.

Minpunten
 • De slagkracht van 1,7 joule is niet hoog genoeg voor het zwaardere uitbrekend werk.

Veelgestelde vragen over Bosch PBH 2100 RE + boor- en beitelset.

Bosch PBH 2100 RE + boor- en beitelset. is geschikt voor een Af-en-toe klusser.

Bosch PBH 2100 RE + boor- en beitelset. is een Boorhamer, Combihamer.

Bosch PBH 2100 RE + boor- en beitelset. werkt op Netstroom.

Bosch PBH 2100 RE + boor- en beitelset. weegt 2,2 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Bosch PBH 2100 RE + boor- en beitelset. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.