1. schroefboormachine
  2. BLACK+DECKER BEHS03K-QS.

BLACK+DECKER BEHS03K-QS.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Boorhamer, Combihamer zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met BLACK+DECKER BEHS03K-QS. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. BLACK+DECKER heeft zich reeds bewezen op het gebied van Boorhamer, Combihamer, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met BLACK+DECKER BEHS03K-QS.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van BLACK+DECKER BEHS03K-QS.

Type stroomvoorziening

Netstroom

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

Accu/batterijcapaciteit

Gewicht

4,9 kg

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Standaard meegeleverd

Handleiding, Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Nee

Omschrijving van BLACK+DECKER BEHS03K-QS.

De BLACK+DECKER BEHS03K-QS is een krachtige combihamer die ideaal is voor zwaar boor- en sloopwerk. Met zijn 1250 watt en 3,7 joule slagkracht is deze combihamer een sterk stuk gereedschap om grote gaten in beton te boren en muren af te breken. De Vibratie Demping Technologie vermindert trillingen, waardoor je urenlang met deze combihamer kunt werken zonder al teveel spierpijn te krijgen. Bovendien is de SDS-Plus boorkop veilig, waardoor je boor niet los schiet. Om je werkzaamheden zo comfortabel mogelijk uit te kunnen voeren, wordt er bij deze combihamer een zijhandgreep geleverd die je naar wens kunt instellen of helemaal kunt verwijderen. Naast de combihamer wordt er ook een koffer meegeleverd. Zo heb je alles wat je nodig hebt in één praktische set.

Pluspunten
  • Naast boren voer je met de machine ook licht beitelwerk uit, zoals het afbreken van een stenen muurtje of het afbikken van tegels.Met deze combihamer kun je gaten boren met een maximale diameter van 32 millimeter in beton, wat genoeg is voor vrijwel alle klussen in en om het huis.Dankzij de handige koffer kun je de combihamer altijd netjes opbergen.

Minpunten
  • Er worden geen boor en/of beitel meegeleverd.

Veelgestelde vragen over BLACK+DECKER BEHS03K-QS.

BLACK+DECKER BEHS03K-QS. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

BLACK+DECKER BEHS03K-QS. is een Boorhamer, Combihamer.

BLACK+DECKER BEHS03K-QS. werkt op Netstroom.

BLACK+DECKER BEHS03K-QS. weegt 4,9 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop BLACK+DECKER BEHS03K-QS. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.