Makita DHR243ZJW (zonder accu).

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Boorhamer, Combihamer zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Makita DHR243ZJW (zonder accu). voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Makita heeft zich reeds bewezen op het gebied van Boorhamer, Combihamer, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Makita DHR243ZJW (zonder accu).. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Makita DHR243ZJW (zonder accu).

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

0

Accu/batterijcapaciteit

Gewicht

3,4 kg

Type klusser

Professional

Standaard meegeleverd

Handleiding, Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Nee

Omschrijving van Makita DHR243ZJW (zonder accu).

De Makita DHR243ZJW is de ideale combihamer voor de professionele klusser. Hij is licht van gewicht, waardoor je er langere tijd mee kunt werken zonder last van je armen te krijgen. Bovendien is de combihamer zeer krachtig en door de rotatiestop kun je er ook lichte breekwerkzaamheden mee uitvoeren. De geïntegreerde stofafzuiging zuigt boorgruis- en stof meteen bij het boorgat op, waardoor je geen berg stof hebt na het klussen. Daarnaast maakt de 18V accuplatform van Makita het mogelijk om de accu van deze combihamer te gebruiken voor andere Makita-apparaten. Zo hoef je geen extra accu aan te schaffen als je deze al in huis hebt. Met de Makita DHR243ZJW kunnen zware klussen worden uitgevoerd met professionele afwerking!

Pluspunten
  • Je gebruikt de machine ook voor breekwerkzaamheden dankzij de rotatiestop

    .

    Ook zwaar boorwerk kan uitgevoerd worden met de combihamer, dankzij de hoge maximale boorcapaciteit van 24 millimeter in beton

    .

    Met een gewicht van slechts 3,4 kilogram is de machine uiterst geschikt om langdurig mee te werken.

Minpunten
  • Er worden geen boor en/of beitel meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Makita DHR243ZJW (zonder accu).

Makita DHR243ZJW (zonder accu). is geschikt voor een Professional.

Makita DHR243ZJW (zonder accu). is een Boorhamer, Combihamer.

Makita DHR243ZJW (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Makita DHR243ZJW (zonder accu). weegt 3,4 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Makita DHR243ZJW (zonder accu). het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.