1. schroefboormachine
  2. DeWalt DCD800E1T-QW.

DeWalt DCD800E1T-QW.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Schroefboormachine zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met DeWalt DCD800E1T-QW. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. DeWalt heeft zich reeds bewezen op het gebied van Schroefboormachine, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met DeWalt DCD800E1T-QW.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van DeWalt DCD800E1T-QW.

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

1

Accu/batterijcapaciteit

1,7 Ah

Gewicht

1,2 kg

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Nee

Omschrijving van DeWalt DCD800E1T-QW.

De DeWalt DCD800E1T-QW schroefboormachine is een compacte en krachtige oplossing om gaten van maximaal 55 mm in hout te boren. Hij is voorzien van een 18 Volt 1,7 XR PowerStack accu die lichter en kleiner is dan een standaard XR accu. Hierdoor kun je gemakkelijk en comfortabel langer werken. De koolborstelloze motor levert een maximum koppel van 90Nm, waardoor je stevige boorresultaten krijgt. Ook bij slecht verlichte plekken kun je door de draaibare LED verlichting goed zien wat je doet. Na gebruik berg je de machine en de accu gemakkelijk op in de meegeleverde TSTAK koffer. De accu is ook te gebruiken in andere 18 voltmachines uit het XR accuplatform.

Pluspunten
  • Je kunt de meegeleverde DeWalt XR accu ook op andere elektrische gereedschappen van hetzelfde merk en hetzelfde accu platform gebruiken. Vanwege het hoge maximale koppel van 90 Nm is de machine geschikt voor zwaar en intensief schroefwerk. Met een gewicht van slechts 1,28 kilogram is het makkelijk om langdurig klussen vol te houden.

Minpunten
  • Er worden geen bits of boren meegeleverd.

Veelgestelde vragen over DeWalt DCD800E1T-QW.

DeWalt DCD800E1T-QW. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

DeWalt DCD800E1T-QW. is een Schroefboormachine.

DeWalt DCD800E1T-QW. werkt op Accu / batterij.

DeWalt DCD800E1T-QW. weegt 1,2 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop DeWalt DCD800E1T-QW. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.