Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu).

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Schroefboormachine zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu). voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Bosch heeft zich reeds bewezen op het gebied van Schroefboormachine, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu).. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu).

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

Accu/batterijcapaciteit

Gewicht

1 kg

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Standaard meegeleverd

Handleiding

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu).

De Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu) is een veelzijdige schroefboormachine die precies aan jouw wensen voldoet. Dankzij de afneembare boorkop, waar de zeskant bithouder onder verstopt zit, kun je in één simpele beweging schakelen tussen boren en schroeven. Met deze boormachine kun je tot 35 millimeter boren in hout, maar ook in metaal, gips en kunststof. Het toerental past zich automatisch aan, waardoor je gecontroleerd kunt boren. Ook het gewicht van 1 kilogram maakt het klussen aangenaam. Bovendien werkt de boormachine op Bosch POWER FOR ALL accu (niet meegeleverd) en past hij zo precies bij al het andere elektrisch gereedschap van Bosch dat je thuis hebt liggen. De Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu) is dus de perfecte keuze voor wie efficiënt en gemakkelijk wil schakelen tussen verschillende klussen. De prestaties van de boormachine zorgen ervoor dat je met een gerust hart aan de slag kunt. Of je nu grotere projecten aanpakt of kleine klusjes opknapt, deze boormachine staat je bij.

Pluspunten
  • Je haalt de boorkop er met boor en al af om vervolgens snel verder te gaan met het schroefwerk met de onderliggende bithouder

    .

    Met een boorcapaciteit tot maximaal 35 millimeter in hout, kun je hem gebruiken voor gemiddelde tot zware boorklussen

    .

    Deze machine heeft een Bosch POWER FOR ALL accu platform, waardoor je maar één accu nodig hebt voor al je Bosch elektrisch gereedschap.

Minpunten
  • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren.

Veelgestelde vragen over Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu).

Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu). is een Schroefboormachine.

Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu). weegt 1 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu). het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.