1. schroefboormachine
  2. Bosch Professional GSR 18V-21.

Bosch Professional GSR 18V-21.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Schroefboormachine zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met Bosch Professional GSR 18V-21. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. Bosch Professional heeft zich reeds bewezen op het gebied van Schroefboormachine, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met Bosch Professional GSR 18V-21.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van Bosch Professional GSR 18V-21.

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

2

Accu/batterijcapaciteit

Gewicht

4,11 kg

Type klusser

Professional

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van Bosch Professional GSR 18V-21.

De Bosch Professional GSR 18V-21 is een krachtige en betrouwbare accuschroefboormachine. Deze machine is ontworpen om gaten te boren in hout tot 35 millimeter en maximaal 10 millimeter in metaal. Met een koppel van 55 Nm is het ook mogelijk om schroeven moeiteloos vast te schroeven. De metalen behuizing maakt de machine stevig en duurzaam, waardoor hij geschikt is voor dagelijks gebruik. Daarnaast beschermt het Electronic Cell Protection systeem de accu tegen volledige ontlading. Deze schroefboormachine wordt geleverd met twee 18 volt accu's van 2 Ah uit het Bosch Professional 18V System accuplatform. Zo kun je deze ook gebruiken op andere apparaten uit hetzelfde platform. Bovendien wordt de machine geleverd met een stapelbare L-Boxx opbergkoffer, waardoor je al je gereedschappen netjes op kunt bergen na gebruik.

Pluspunten
  • Met een maximale boorbereik van 35 millimeter in hout, is het ideaal voor het maken van grote boorgaten. De L-Boxx klikt stevig vast op andere koffers uit dit opbergsysteem zodat je het gemakkelijk mee kan nemen. Je kunt de meegeleverde Bosch Professional 18V System accu ook gebruiken op andere 18 volt elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform.

Minpunten
  • Er worden geen bits of boren meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch Professional GSR 18V-21.

Bosch Professional GSR 18V-21. is geschikt voor een Professional.

Bosch Professional GSR 18V-21. is een Schroefboormachine.

Bosch Professional GSR 18V-21. werkt op Accu / batterij.

Bosch Professional GSR 18V-21. weegt 4,11 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop Bosch Professional GSR 18V-21. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.