1. schroefboormachine
 2. DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu).

DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu).

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Klopboormachine zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu). voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. DeWalt heeft zich reeds bewezen op het gebied van Klopboormachine, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu).. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu).

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

0

Accu/batterijcapaciteit

0 Ah

Gewicht

1,3 kg

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Standaard meegeleverd

Handleiding, Opbergkoffer

Ingebouwde verlichting

Ja

Omschrijving van DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu).

De DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu) is de perfecte oplossing voor al je schroef- en borenwerkzaamheden in hout, metaal of steen. Deze 18 volt accuklopboormachine is uitgerust met een krachtige koolborstelloze motor voor een optimale efficiëntie en een lange levensduur. Daarnaast beschikt hij over een handige led-verlichting, een gemakkelijk te bevestigen riemhaak en een magnetische bithouder. De DeWalt DCD796NT-XJ is onderdeel van het DeWalt XR accuplatform. Je kunt dus ook gebruik maken van bestaande accu's van hetzelfde merk en uit hetzelfde accuplatform. Deze krachtige boor is bovendien erg licht van gewicht. Hierdoor kun je hem gemakkelijk meenemen en overal gebruiken. De ergonomische greep biedt een hoog comfort en je kunt de boor precies sturen dankzij de 2-speed variabele snelheid en de 15 verschillende koppelstanden. De DeWalt DCD796NT-XJ is dus een krachtpakket dat zorgt voor veel precisie en gemak.

Pluspunten
 • Met een boorcapaciteit van maximaal 40 millimeter in hout is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten

  .

  Met een hoge maximale koppel van 70 Nm is de machine geschikt voor zwaar en intensief schroefwerk

  .

  De TSTAK-koffer is stevig vast te klikken op andere koffers uit dit opbergsysteem en is daardoor eenvoudig mee te nemen.

Minpunten
 • Er worden geen bits of boorbits meegeleverd.

Veelgestelde vragen over DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu).

DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu). is een Klopboormachine.

DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu). weegt 1,3 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu). het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.