1. schroefboormachine
  2. BLACK+DECKER BEH710SA40-QS.

BLACK+DECKER BEH710SA40-QS.

5/5

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat als klusser in plaats van iemand in te huren, misstaat een Klopboormachine zeker niet in je werkbank of gereedschapskist. Met BLACK+DECKER BEH710SA40-QS. voer je soepel en nauwkeurig al je schroef- en boorwerkzaamheden uit. BLACK+DECKER heeft zich reeds bewezen op het gebied van Klopboormachine, dus wanneer je voor kwaliteit gaat, zit je gebakken met BLACK+DECKER BEH710SA40-QS.. Scroll snel verder naar onder om meer te weten te komen over deze handige tool.

Specificaties van BLACK+DECKER BEH710SA40-QS.

Type stroomvoorziening

Netstroom

Aantal meegeleverde batterijen/accu’s

Accu/batterijcapaciteit

Gewicht

3 kg

Type klusser

Af-en-toe klusser

Standaard meegeleverd

Handleiding, Opbergkoffer, Toolbox

Ingebouwde verlichting

Nee

Omschrijving van BLACK+DECKER BEH710SA40-QS.

De BLACK+DECKER BEH710SA40-QS is de perfecte boormachine voor elke klus. Met deze krachtige boor kun je eenvoudig boorwerk uitvoeren in hout, metaal of steen. De machine is voorzien van een klopfunctie waarmee je in steen kunt boren. Dankzij de meegeleverde 40-delige accessoireset heb je direct de juiste boor voor jouw klus bij de hand. Bovendien is de boormachine uitgerust met netstroom waardoor je continue stroomvoorziening hebt tijdens het boren en geen rekening hoeft te houden met op te laden accu's. Met de BLACK+DECKER BEH710SA40-QS heb je de perfecte boormachine voor elke klus. Een schilderij of een fotolijst ophangen? Met de BLACK+DECKER BEH710SA40-QS is dat een fluitje van een cent. De boormachine is krachtig genoeg om in hout, metaal of steen te boren. De klopfunctie zorgt ervoor dat je ook makkelijk in steen kunt boren. Met de meegeleverde accessoireset met 40 verschillende boren heb je altijd de juiste boor bij de hand. Bovendien hoef je geen rekening te houden met op te laden accu's, de boormachine werkt op netstroom.

Pluspunten
  • Dankzij de klopfunctie kun je niet alleen in hout, gips, metselwerk, metaal, tegels en baksteen boren, maar ook gaten van maximaal 25 millimeter groot maken, wat genoeg is voor bijna alle klussen in en om het huis.

Minpunten
  • De machine heeft geen werkverlichting, waardoor het moeilijk is om klussen uit te voeren op plekken met slechte verlichting.

Veelgestelde vragen over BLACK+DECKER BEH710SA40-QS.

BLACK+DECKER BEH710SA40-QS. is geschikt voor een Af-en-toe klusser.

BLACK+DECKER BEH710SA40-QS. is een Klopboormachine.

BLACK+DECKER BEH710SA40-QS. werkt op Netstroom.

BLACK+DECKER BEH710SA40-QS. weegt 3 kg

Wij hebben onderzocht bij welke webshop BLACK+DECKER BEH710SA40-QS. het goedkoopst aan te schaffen is. De prijs vind je hier.