BLACK+DECKER BES710-QS.

5/5

BLACK+DECKER heeft weer een topper op de markt gebracht. BLACK+DECKER BES710-QS. is er voor de handige klusser die de nodige zaagwerkzaamheden wilt verrichten. Ben jij een doe-het-zelver die graag klust met hout of ander materiaal dat je kunt zagen? Bekijk dan de verdere informatie hieronder om te zien of BLACK+DECKER BES710-QS. de zaagmachine is die jij zoekt. 

Specificaties van BLACK+DECKER BES710-QS.

Merk

BLACK+DECKER

Gewicht

14,9 kg

Type stroomvoorziening

Netstroom

Vermogen

2100 W

Inclusief zaagblad

Ja

Aansluiting voor stofafzuiging

Ja

Omschrijving van BLACK+DECKER BES710-QS.

Met de BLACK+DECKER BES710-QS afkortzaag heb je een professionele zaag in huis. Met een vermogen van 2.100 watt zaag je maar liefst tot maximaal 92 millimeter diep in allerlei houtsoorten. Het zaagblad heeft een diameter van 254 millimeter, waarmee je maximaal 92 x 305 millimeter kunt zagen, of 40 x 204 millimeter als je in verstek zaagt. Bij bredere balken of planken kun je gebruik maken van de trekfunctie, zodat je zonder problemen het werk kunt afmaken. De BLACK+DECKER BES710-QS afkortzaag heeft een schaduwlijn, waarmee je nauwkeurig kunt werken. Zo krijgt je zaagsnede een perfect resultaat, waar je trots op kan zijn. Om je werkruimte netjes te houden, wordt er een stofzak meegeleverd. Ook kun je een bouwstofzuiger op de zaag aansluiten voor een optimale stofvrije werkomgeving.

Pluspunten
  • Dankzij de trekfunctie is de afkortzaag geschikt voor het zagen van bredere balken en plaatmateriaal. De schaduwlijn is een handig hulpmiddel bij het maken van kaarsrechte zaagsneden. De maximale zaagdiepte van 92 millimeter maakt hem geschikt voor het doorzagen van dikke balken.

Minpunten
  • Het wordt zonder onderstel geleverd, wat het lastiger maakt om op de ideale hoogte te werken

    .

    Tafelverbreiding is niet mogelijk, dus er is minder steun bij lange werkstukken, zoals laminaat.

Veelgestelde vragen over BLACK+DECKER BES710-QS.

Het gewicht van BLACK+DECKER BES710-QS. is 14,9 kg.

Het type stroomvoorziening van BLACK+DECKER BES710-QS. is Netstroom.

BLACK+DECKER BES710-QS. wordt geleverd met zaagblad: Ja

BLACK+DECKER BES710-QS. heeft aansluiting voor stofafzuiging: Ja

BLACK+DECKER BES710-QS. heeft een vermogen van 2100 W.