1. zaagmachines
  2. DeWalt DCS367NT incl. 2,0 Ah.

DeWalt DCS367NT incl. 2,0 Ah.

5/5

DeWalt heeft weer een topper op de markt gebracht. DeWalt DCS367NT incl. 2,0 Ah. is er voor de handige klusser die de nodige zaagwerkzaamheden wilt verrichten. Ben jij een doe-het-zelver die graag klust met hout of ander materiaal dat je kunt zagen? Bekijk dan de verdere informatie hieronder om te zien of DeWalt DCS367NT incl. 2,0 Ah. de zaagmachine is die jij zoekt. 

Specificaties van DeWalt DCS367NT incl. 2,0 Ah.

Merk

DeWalt

Gewicht

2,3 kg

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Vermogen

Inclusief zaagblad

Nee

Aansluiting voor stofafzuiging

Omschrijving van DeWalt DCS367NT incl. 2,0 Ah.

De DeWalt DCS367NT reciprozaag is een krachtig gereedschap en perfect voor het zagen op lastig bereikbare plekken, zoals dicht langs muren of boven de grond. Met de 4 verschillende zaagbladposities zaag je precies en netjes langs de muur af. Je kunt tot wel 300 millimeter diep in hout en tot 100 millimeter in metaal zagen. De ingebouwde led verlichting zorgt ervoor dat je ook in donkere ruimtes nog ziet wat je aan het doen bent. Daarnaast is het vervangen van zaagbladen gemakkelijk en snel zonder gereedschap. De DCS367NT, de meegeleverde accu en acculader maken allemaal deel uit van het DeWalt XR 18V accu platform. Dat betekent dat je ze gemakkelijk met andere gereedschappen met hetzelfde accu platform kunt uitwisselen. Je bent dus altijd voorzien van de juiste accu.

Pluspunten
  • Je kunt de meegeleverde DeWalt XR 18V accu ook gebruiken op ander accu gereedschap met hetzelfde accu platform. Je kunt met het zaagblad, dat je in 4 verschillende posities instelt, tot vlak boven de vloer zagen. Dankzij de stroomvoorziening via accu kun je geheel snoerloos werken.

Minpunten
  • Er worden geen zaagbladen meegeleverd.

Veelgestelde vragen over DeWalt DCS367NT incl. 2,0 Ah.

Het gewicht van DeWalt DCS367NT incl. 2,0 Ah. is 2,3 kg.

Het type stroomvoorziening van DeWalt DCS367NT incl. 2,0 Ah. is Accu / batterij.

DeWalt DCS367NT incl. 2,0 Ah. wordt geleverd met zaagblad: Nee

DeWalt DCS367NT incl. 2,0 Ah. heeft aansluiting voor stofafzuiging:

DeWalt DCS367NT incl. 2,0 Ah. heeft een vermogen van .