1. zaagmachines
  2. Bosch AdvancedCut 18 (zonder accu).

Bosch AdvancedCut 18 (zonder accu).

5/5

Bosch heeft weer een topper op de markt gebracht. Bosch AdvancedCut 18 (zonder accu). is er voor de handige klusser die de nodige zaagwerkzaamheden wilt verrichten. Ben jij een doe-het-zelver die graag klust met hout of ander materiaal dat je kunt zagen? Bekijk dan de verdere informatie hieronder om te zien of Bosch AdvancedCut 18 (zonder accu). de zaagmachine is die jij zoekt. 

Specificaties van Bosch AdvancedCut 18 (zonder accu).

Merk

Bosch

Gewicht

0,7 kg

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Vermogen

Inclusief zaagblad

Ja

Aansluiting voor stofafzuiging

Nee

Omschrijving van Bosch AdvancedCut 18 (zonder accu).

De Bosch AdvancedCut 18 is een zeer veelzijdige machine die je veel klussen laat klaren. Met bijna geen trillingen, een krachtige motor en een lange levensduur is deze machine de perfecte oplossing voor iedereen die van zagen houdt. Je kunt het gebruiken om takken, latten, buizen en andere materialen te zagen. Met de drukschakelaar kun je de snelheid zelf regelen, waardoor je het materiaal nauwkeurig kunt bewerken. De speciale nanoblade garandeert een perfecte afwerking zonder dat je de zaagketting hoeft te slijpen, smeren of spannen. En bovendien heb je geen last van een snoer; de zaag werkt op accu. Met de handige lus op de machine kun je de zaag ophangen als je even een korte pauze wilt nemen. Kortom, met de Bosch AdvancedCut 18 heb je een zaagmachine die je binnen en buiten kunt gebruiken en waarmee je al je zaagklussen netjes en vlak langs de stam kunt uitvoeren.

Pluspunten
  • Met de microkettingzaag kun je in hout en kunststof in een exact rechte hoek zagen. Dankzij de variabele snelheid kun je de zaagsnelheid perfect afstemmen op verschillende materialen. Met de werking op accu heb je volledige draadloze vrijheid.

Minpunten
  • Voor het zagen van bochten is een 'normale' decoupeerzaag meer geschikt.

Veelgestelde vragen over Bosch AdvancedCut 18 (zonder accu).

Het gewicht van Bosch AdvancedCut 18 (zonder accu). is 0,7 kg.

Het type stroomvoorziening van Bosch AdvancedCut 18 (zonder accu). is Accu / batterij.

Bosch AdvancedCut 18 (zonder accu). wordt geleverd met zaagblad: Ja

Bosch AdvancedCut 18 (zonder accu). heeft aansluiting voor stofafzuiging: Nee

Bosch AdvancedCut 18 (zonder accu). heeft een vermogen van .