Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu).

5/5

Bosch heeft weer een topper op de markt gebracht. Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu). is er voor de handige klusser die de nodige zaagwerkzaamheden wilt verrichten. Ben jij een doe-het-zelver die graag klust met hout of ander materiaal dat je kunt zagen? Bekijk dan de verdere informatie hieronder om te zien of Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu). de zaagmachine is die jij zoekt. 

Specificaties van Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu).

Merk

Bosch

Gewicht

1,3 kg

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Vermogen

Inclusief zaagblad

Ja

Aansluiting voor stofafzuiging

Ja

Omschrijving van Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu).

De Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu) is een multi-inzetbare decoupeerzaag die je gemakkelijk meeneemt op ieder klusproject. Door het lichte gewicht van 1,3 kilogram, is deze zaag ideaal voor klussen in en om het huis. Je start de machine door middel van een druk op de knop. Dankzij de softstart begint de machine niet gelijk op volle toeren te draaien. Hierdoor kun je precies werken en de gewenste snelheid selecteren door middel van verschillende standen. Je kunt zagen tot een diepte van 70 millimeter in hout en tot 6 millimeter in metaal. De Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu) is een uitermate geschikte decoupeerzaag om je klus projecten uit te voeren.

Pluspunten
  • Dankzij de variabele snelheid kun je de zaagsnelheid perfect afstemmen op verschillende materialen. Je hebt volledige draadloze vrijheid door de werking op accu. Met een gewicht van 1,3 kilogram is de decoupeerzaag licht en comfortabel om mee te werken.

Minpunten
  • Constante elektronica ontbreekt, waardoor het toerental bij zware zaagklussen kan afnemen.

Veelgestelde vragen over Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu).

Het gewicht van Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu). is 1,3 kg.

Het type stroomvoorziening van Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu). is Accu / batterij.

Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu). wordt geleverd met zaagblad: Ja

Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu). heeft aansluiting voor stofafzuiging: Ja

Bosch EasySaw 18V-70 (zonder accu). heeft een vermogen van .