Bosch PST 800 PEL.

5/5

Bosch heeft weer een topper op de markt gebracht. Bosch PST 800 PEL. is er voor de handige klusser die de nodige zaagwerkzaamheden wilt verrichten. Ben jij een doe-het-zelver die graag klust met hout of ander materiaal dat je kunt zagen? Bekijk dan de verdere informatie hieronder om te zien of Bosch PST 800 PEL. de zaagmachine is die jij zoekt. 

Specificaties van Bosch PST 800 PEL.

Merk

Bosch

Gewicht

2 kg

Type stroomvoorziening

Netstroom

Vermogen

530 W

Inclusief zaagblad

Ja

Aansluiting voor stofafzuiging

Ja

Omschrijving van Bosch PST 800 PEL.

De Bosch PST 800 PEL decoupeerzaag is een krachtige en compacte zaag waarmee je gemakkelijk door zelfs de dikste planken heen kunt zagen. Met een maximale zaagdiepte van 80 millimeter in hout en 5 millimeter in metaal is dit een geweldige zaag voor veel klussen. Bovendien is de zaag licht van gewicht, waardoor je klusjes langdurig kunt uitvoeren zonder dat je armen verzuren. De PST 800 PEL heeft een aantal handige functies, zoals een pendelfunctie waarmee je snel door planken heen kunt zagen met minimale trillingen. Daarnaast heeft deze zaag ook een zaaglijnvizier, waardoor het volgen van de zaaglijn een fluitje van een cent is. Om nette zaagsnedes te verzekeren, is er ook een antispliterstrip. Tot slot is er ook een zaagbladdepot waarin je tot wel 6 zaagbladen kunt opbergen, zodat je ze snel bij de hand hebt en ze zonder extra gereedschap kunt verwisselen. Met de Bosch PST 800 PEL decoupeerzaag zagen door dikke planken wordt een fluitje van een cent. Deze krachtige en compacte zaag is zeer geschikt voor veel klussen en biedt me.

Pluspunten
  • Dankzij de variabele snelheid kun je de zaagsnelheid perfect afstemmen op verschillende materialen. Het anti-splinterhulpstuk voorkomt splinteren tijdens het fijnere zaagwerk. Zaagbladen kun je snel en gemakkelijk wisselen zonder gereedschap.

Minpunten
  • Er ontbreekt een blaasfunctie, waardoor het zaagsel blijft liggen en daardoor wordt je zicht op de zaaglijn verminderd.

Veelgestelde vragen over Bosch PST 800 PEL.

Het gewicht van Bosch PST 800 PEL. is 2 kg.

Het type stroomvoorziening van Bosch PST 800 PEL. is Netstroom.

Bosch PST 800 PEL. wordt geleverd met zaagblad: Ja

Bosch PST 800 PEL. heeft aansluiting voor stofafzuiging: Ja

Bosch PST 800 PEL. heeft een vermogen van 530 W.