1. zaagmachines
  2. Makita DJR186ZK incl. 3,0 Ah Accu.

Makita DJR186ZK incl. 3,0 Ah Accu.

5/5

Makita heeft weer een topper op de markt gebracht. Makita DJR186ZK incl. 3,0 Ah Accu. is er voor de handige klusser die de nodige zaagwerkzaamheden wilt verrichten. Ben jij een doe-het-zelver die graag klust met hout of ander materiaal dat je kunt zagen? Bekijk dan de verdere informatie hieronder om te zien of Makita DJR186ZK incl. 3,0 Ah Accu. de zaagmachine is die jij zoekt. 

Specificaties van Makita DJR186ZK incl. 3,0 Ah Accu.

Merk

Makita

Gewicht

3,6 kg

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Vermogen

Inclusief zaagblad

Ja

Aansluiting voor stofafzuiging

Omschrijving van Makita DJR186ZK incl. 3,0 Ah Accu.

Met de Makita DJR186ZK incl. 3,0 Ah accu worden buizen, planken en takken moeiteloos doorgezaagd. De 18 volt accu geeft veel vrijheid en je kunt er zowel binnenshuis als buitenshuis mee aan de slag. Met een maximaal zaagdiepte van 255 millimeter kun je ook dikkere takken, balken of latten snel afwerken. Gebruik de blokkeerknop om te voorkomen dat de reciprozaag per ongeluk aan gaat. Als je klaar bent, berg je de DJR186K netjes op in de bijgeleverde koffer. De Makita LXT 18V accu is uitwisselbaar met ander accu gereedschap met hetzelfde accu platform. Hierdoor heb je altijd voldoende stroom om aan de slag te gaan. Met de Makita DJR186ZK incl. 3,0 Ah accu kun je snel en moeiteloos door buizen, planken en takken zagen. Of het nu gaat om binnen- of buitenshuis klussen, dit veelzijdige gereedschap staat je bij. Je kunt zelfs dikkere stukken hout zagen met een maximaal zaagdiepte van 255 millimeter. De blokkeerknop voorkomt dat de reciprozaag per ongeluk aan gaat. Als je klaar bent, berg je de.

Pluspunten
  • Je kunt de meegeleverde Makita LXT 18V accu ook gebruiken op ander accu gereedschap met hetzelfde accu platform. Je kunt de zaagbladen snel en gemakkelijk verwisselen zonder gereedschap. De blokkeerknop voorkomt dat de machine per ongeluk wordt ingeschakeld.

Minpunten
  • De reciprozaag is zwaar, dus het is verstandig om af en toe een pauze te nemen.

Veelgestelde vragen over Makita DJR186ZK incl. 3,0 Ah Accu.

Het gewicht van Makita DJR186ZK incl. 3,0 Ah Accu. is 3,6 kg.

Het type stroomvoorziening van Makita DJR186ZK incl. 3,0 Ah Accu. is Accu / batterij.

Makita DJR186ZK incl. 3,0 Ah Accu. wordt geleverd met zaagblad: Ja

Makita DJR186ZK incl. 3,0 Ah Accu. heeft aansluiting voor stofafzuiging:

Makita DJR186ZK incl. 3,0 Ah Accu. heeft een vermogen van .