1. zaagmachines
  2. Bosch Professional GKT 18V-52 GC BITURBO (zonder accu).

Bosch Professional GKT 18V-52 GC BITURBO (zonder accu).

5/5

Bosch Professional heeft weer een topper op de markt gebracht. Bosch Professional GKT 18V-52 GC BITURBO (zonder accu). is er voor de handige klusser die de nodige zaagwerkzaamheden wilt verrichten. Ben jij een doe-het-zelver die graag klust met hout of ander materiaal dat je kunt zagen? Bekijk dan de verdere informatie hieronder om te zien of Bosch Professional GKT 18V-52 GC BITURBO (zonder accu). de zaagmachine is die jij zoekt. 

Specificaties van Bosch Professional GKT 18V-52 GC BITURBO (zonder accu).

Merk

Bosch Professional

Gewicht

4,1 kg

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Vermogen

Inclusief zaagblad

Ja

Aansluiting voor stofafzuiging

Ja

Omschrijving van Bosch Professional GKT 18V-52 GC BITURBO (zonder accu).

De Bosch Professional GKT 18V-52 GC BITURBO (zonder accu) is een uiterst krachtige accu cirkelzaag waarmee je verschillende materialen zoals laminaat, acryl en aluminium op maat zaagt. Deze machine werkt op accu waardoor je de invalzaagmachine gemakkelijk overal mee naar toe kan nemen. De prestaties van deze cirkelzaag zijn gelijk aan die van een 1620 watt netstroom cirkelzaag. Met het 140 millimeter zaagblad maak je rechte zaagsnedes tot 52 millimeter diep en in verstek maximaal 32 millimeter. Daarnaast wordt de cirkelzaag geleverd met een compact ontwerp waardoor je vlak langs de muur kan zagen met een kleinste afstand van 10 millimeter tussen muur en zaagblad. Deze uitvoering komt zonder accu. Heb je al een 18 volt accu uit het Bosch Professional 18V System accuplatform? Dan kun je deze ook gebruiken op de GKT 18V-52 GC. Wil je optimaal vermogen? Dan kun je het beste een ProCORE 18V accu met minimaal 5,5 Ah gebruiken.

Pluspunten
  • Dankzij de stroomvoorziening via accu hoef je geen rekening te houden met stroomvoorziening op je werkplek. Je zaagt dankzij het compacte ontwerp vlak langs de muur. In de meegeleverde stapelbare L-Boxx koffer neem je je cirkelzaag gemakkelijk mee naar verschillende klussen.

Minpunten
  • Er wordt slechts één zaagblad meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch Professional GKT 18V-52 GC BITURBO (zonder accu).

Het gewicht van Bosch Professional GKT 18V-52 GC BITURBO (zonder accu). is 4,1 kg.

Het type stroomvoorziening van Bosch Professional GKT 18V-52 GC BITURBO (zonder accu). is Accu / batterij.

Bosch Professional GKT 18V-52 GC BITURBO (zonder accu). wordt geleverd met zaagblad: Ja

Bosch Professional GKT 18V-52 GC BITURBO (zonder accu). heeft aansluiting voor stofafzuiging: Ja

Bosch Professional GKT 18V-52 GC BITURBO (zonder accu). heeft een vermogen van .