1. zaagmachines
  2. Makita HS301DSMJ.

Makita HS301DSMJ.

5/5

Makita heeft weer een topper op de markt gebracht. Makita HS301DSMJ. is er voor de handige klusser die de nodige zaagwerkzaamheden wilt verrichten. Ben jij een doe-het-zelver die graag klust met hout of ander materiaal dat je kunt zagen? Bekijk dan de verdere informatie hieronder om te zien of Makita HS301DSMJ. de zaagmachine is die jij zoekt. 

Specificaties van Makita HS301DSMJ.

Merk

Makita

Gewicht

1,8 kg

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Vermogen

Inclusief zaagblad

Ja

Aansluiting voor stofafzuiging

Ja

Omschrijving van Makita HS301DSMJ.

De Makita HS301DSMJ is dé perfecte cirkelzaag voor het op maat zagen van laminaat, plinten of lambrisering. Deze compacte mini cirkelzaag met 85 millimeter zaagblad is zo ontworpen dat je hem met één hand kunt bedienen en dat is nog niet alles. De cirkelzaag werkt namelijk ook op accu, waardoor je alle bewegingsvrijheid hebt. Je hoeft je geen zorgen te maken over de accuduur, want de HS301DSMJ wordt geleverd met twee CXT 12 volt accu's. Met deze cirkelzaag kun je tot 25 millimeter diep zagen in een rechte hoek en tot ruim 16 millimeter diep in verstek. Je blijft altijd goed zicht houden op de zaaglijn, omdat het zaagsel meteen weggeblazen wordt. Na gebruik kun je de cirkelzaag opbergen in de Mbox, zodat hij altijd klaar is voor de volgende klus. Let op: deze cirkelzaag werkt alleen met een Makita CXT 12 volt accu, niet met een 18V accu. Met de Makita HS301DSMJ heb je dus altijd een krachtige, kleine cirkelzaag bij de hand.

Pluspunten
  • Met een gewicht van 1,8 kilogram is hij compact en gemakkelijk langdurig te gebruiken. Dankzij de stroomvoorziening via accu kun je volledig draadloos te werk gaan. De ingebouwde blaasstructuur zorgt voor een nette zaagsnede.

Minpunten
  • Er wordt slechts één zaagblad meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Makita HS301DSMJ.

Het gewicht van Makita HS301DSMJ. is 1,8 kg.

Het type stroomvoorziening van Makita HS301DSMJ. is Accu / batterij.

Makita HS301DSMJ. wordt geleverd met zaagblad: Ja

Makita HS301DSMJ. heeft aansluiting voor stofafzuiging: Ja

Makita HS301DSMJ. heeft een vermogen van .