1. zaagmachines
  2. Bosch PST 1000 PEL.

Bosch PST 1000 PEL.

5/5

Bosch heeft weer een topper op de markt gebracht. Bosch PST 1000 PEL. is er voor de handige klusser die de nodige zaagwerkzaamheden wilt verrichten. Ben jij een doe-het-zelver die graag klust met hout of ander materiaal dat je kunt zagen? Bekijk dan de verdere informatie hieronder om te zien of Bosch PST 1000 PEL. de zaagmachine is die jij zoekt. 

Specificaties van Bosch PST 1000 PEL.

Merk

Bosch

Gewicht

2,3 kg

Type stroomvoorziening

Netstroom

Vermogen

650 W

Inclusief zaagblad

Ja

Aansluiting voor stofafzuiging

Ja

Omschrijving van Bosch PST 1000 PEL.

De Bosch PST 1000 PEL is een krachtige decoupeerzaag voor serieus zagen. Met een vermogen van 650 watt kunt u zelfs sneden tot 100 millimeter in hout maken. Dankzij de blaasfunctie heeft u altijd een goed zicht op de zaaglijn. Wanneer u in verstek wilt zagen, zet u de voetplaat eenvoudig in de gewenste stand tot een maximum van 45 graden. Voor veilig en snel wisselen van zaagbladen heeft de PST 1000 PEL ook een Bosch-SDS, dat met één hand te bedienen is. Met de PST 1000 PEL kunt u verschillende doelen bereiken. U kunt er meer dan alleen laminaat, plinten of plaatmateriaal mee op maat zagen, maar ook voor klussen zoals het plaatsen van plinten, het maken van openingen in muren of het frezen van kleine openingen in muren is de decoupeerzaag ideaal. U kunt zelfs meubels en een harde vloer maken met deze krachtige machine.

Pluspunten
  • Dankzij de blaasfunctie blijft de zaaglijn schoon, zodat je zicht tijdens het zagen niet belemmerd wordt. De 6 meegeleverde zaagbladen stellen je direct in staat je te werk te stellen. De ingebouwde verlichting biedt je een goed zicht op het werkstuk.

Minpunten
  • Er is geen constante elektronica, waardoor het toerental bij heftige zaagklussen kan afnemen.

Veelgestelde vragen over Bosch PST 1000 PEL.

Het gewicht van Bosch PST 1000 PEL. is 2,3 kg.

Het type stroomvoorziening van Bosch PST 1000 PEL. is Netstroom.

Bosch PST 1000 PEL. wordt geleverd met zaagblad: Ja

Bosch PST 1000 PEL. heeft aansluiting voor stofafzuiging: Ja

Bosch PST 1000 PEL. heeft een vermogen van 650 W.