Metabo KGS 254 M.

5/5

Metabo heeft weer een topper op de markt gebracht. Metabo KGS 254 M. is er voor de handige klusser die de nodige zaagwerkzaamheden wilt verrichten. Ben jij een doe-het-zelver die graag klust met hout of ander materiaal dat je kunt zagen? Bekijk dan de verdere informatie hieronder om te zien of Metabo KGS 254 M. de zaagmachine is die jij zoekt. 

Specificaties van Metabo KGS 254 M.

Merk

Metabo

Gewicht

16,3 kg

Type stroomvoorziening

Netstroom

Vermogen

1800 W

Inclusief zaagblad

Ja

Aansluiting voor stofafzuiging

Ja

Omschrijving van Metabo KGS 254 M.

De Metabo KGS 254 M is een professionele en veelzijdige afkortzaag. Hij heeft een motorvermogen van 1.800 watt en een zaagblad van 254 millimeter, waarmee je makkelijk door dikke en brede balken snijdt. De werktafel is verbreedbaar en de handige trekfunctie houdt de werkstukken stevig in positie. Bovendien heb je met de laser en de ingebouwde verlichting altijd precies inzicht in de te maken zaagsnede. Met de zaagdieptebegrenzer pas je de diepteaanslag precies aan op je werkstukken. Ook voor verstekzagen zit je goed met de KGS 254 M, tot 47 graden aan de linkerkant. Voor de meest voorkomende hoeken zijn vijf vaste punten geïntegreerd, waardoor je geen tijd meer verspilt met schakelen tussen verschillende klussen. De Metabo KGS 254 M biedt een uitstekende prestatie voor zowel doe-het-zelvers als vakmensen. Door het vermogen van 1.800 watt en een maximaal toerental van 4.500 toeren per minuut zaag je moeiteloos door harde materialen. Dankzij de verbreedbare werktafel en de handige trekfunctie blijven zelfs de meest brede werkstukken stevig liggen.

Pluspunten
  • Dankzij de tafelverbreding blijven ook grote werkstukken stabiel liggen en wordt je zaagbereik groter. De lasergeleider en de ingebouwde verlichting zijn handige hulpmiddelen bij het maken van kaarsrechte zaagsneden. De maximale zaagdiepte van 92 millimeter maakt hem geschikt voor uiteenlopende zaagklussen.

Minpunten
  • Bij intensief zagen is de stofzak niet groot genoeg om je werkplek helemaal stofvrij te houden.

Veelgestelde vragen over Metabo KGS 254 M.

Het gewicht van Metabo KGS 254 M. is 16,3 kg.

Het type stroomvoorziening van Metabo KGS 254 M. is Netstroom.

Metabo KGS 254 M. wordt geleverd met zaagblad: Ja

Metabo KGS 254 M. heeft aansluiting voor stofafzuiging: Ja

Metabo KGS 254 M. heeft een vermogen van 1800 W.