Bosch PST 650.

5/5

Bosch heeft weer een topper op de markt gebracht. Bosch PST 650. is er voor de handige klusser die de nodige zaagwerkzaamheden wilt verrichten. Ben jij een doe-het-zelver die graag klust met hout of ander materiaal dat je kunt zagen? Bekijk dan de verdere informatie hieronder om te zien of Bosch PST 650. de zaagmachine is die jij zoekt. 

Specificaties van Bosch PST 650.

Merk

Bosch

Gewicht

1,6 kg

Type stroomvoorziening

Netstroom

Vermogen

500 W

Inclusief zaagblad

Ja

Aansluiting voor stofafzuiging

Ja

Omschrijving van Bosch PST 650.

De Bosch PST 650 decoupeerzaag is perfect voor het verrichten van precisiewerkzaamheden. Dankzij het gewicht van slechts 1,6 kilogram en de compacte vormen is de PST 650 een handzaam gereedschap dat je gemakkelijk kunt dragen. Met 500 watt vermogen kan je planken tot 65 millimeter dik zagen, waardoor je niet alleen dun laminaat maar ook hout kunt verwerken tot kleine meubels. Met de verstelbare blaasfunctie blijft het zicht op de zaaglijnen optimaal. Het SDS-systeem biedt je een snelle wisseling van het zaagblad. De metalen voetplaat verzekerd je bovendien van een stabiele en veilige bediening. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de voetplaat te verstellen waardoor je ook versteksnedes van 45 graden kunt maken. Kortom, met de Bosch PST 650 decoupeerzaag verricht je snel en met precisie al je klussen.

Pluspunten
 • Met een gewicht van 1,6 kilogram is de decoupeerzaag licht en comfortabel in gebruik

  .

  Zaagbladen wissel je snel en gemakkelijk zonder gereedschap

  .

  Dankzij de blaasfunctie blijft de zaaglijn schoon, zodat je zicht tijdens het zagen niet belemmerd wordt. Met een gewicht van 1,6 kilogram is de decoupeerzaag licht en comfortabel in gebruik. Zaagbladen wissel je snel en gemakkelijk zonder gereedschap. Dankzij de blaasfunctie blijft de zaaglijn schoon, zodat je zicht tijdens het zagen niet belemmerd wordt. Met een gewicht van 1,6 kilogram is de decoupeerzaag licht en comfortabel in gebruik

  .

  Zaagbladen wissel je snel en gemakkelijk zonder gereedschap

  .

  Dankzij de blaasfunctie blijft de zaaglijn schoon, zodat je zicht tijd.

Minpunten
 • De zaagsnelheid is niet aan te passen aan het te zagen materiaal.

Veelgestelde vragen over Bosch PST 650.

Het gewicht van Bosch PST 650. is 1,6 kg.

Het type stroomvoorziening van Bosch PST 650. is Netstroom.

Bosch PST 650. wordt geleverd met zaagblad: Ja

Bosch PST 650. heeft aansluiting voor stofafzuiging: Ja

Bosch PST 650. heeft een vermogen van 500 W.