Bosch Keo 18 (zonder accu).

5/5

Bosch heeft weer een topper op de markt gebracht. Bosch Keo 18 (zonder accu). is er voor de handige klusser die de nodige zaagwerkzaamheden wilt verrichten. Ben jij een doe-het-zelver die graag klust met hout of ander materiaal dat je kunt zagen? Bekijk dan de verdere informatie hieronder om te zien of Bosch Keo 18 (zonder accu). de zaagmachine is die jij zoekt. 

Specificaties van Bosch Keo 18 (zonder accu).

Merk

Bosch

Gewicht

1,4 kg

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Vermogen

Inclusief zaagblad

Ja

Aansluiting voor stofafzuiging

Omschrijving van Bosch Keo 18 (zonder accu).

Met de Bosch Keo 18 (zonder accu) geschikt voor takken en metalen buizen heb je altijd je ideale zaagmachine bij de hand. Met de houtzaag snijd je takken met een maximale dikte van 80 millimeter door en de metaalzaag is geschikt voor metalen voorwerpen met een maximale dikte van 30 millimeter. De afneembare A-grip klembeugel helpt je om je buizen en takken stevig vast te zetten. Het opstarten van de reciprozaag gaat comfortabel dankzij de zachte aanloop, die geleidelijk het toerental verhoogt. Daarnaast is de Bosch Keo 18 (zonder accu) voorzien van een tool-less systeem, waarmee je de zaagbladen gemakkelijk kunt verwisselen zonder gereedschap. Deze zaag is onderdeel van het Bosch Power For All 18 Volt accuplatform. Heb je al een accu liggen? Dan kun je deze ook op deze reciprozaag gebruiken.

Pluspunten
  • De reciprozaag is onderdeel van het Bosch 18V POWER FOR ALL accu platform

    .

    Heeft u al een accu liggen uit hetzelfde accu platform? Dan kunt u die ook op dit apparaat gebruiken. Dankzij de klembeugel kunt u gemakkelijk takken en buizen met één hand snoeien. Met een gewicht van slechts 1,4 kilogram is het goed vol te houden om op lange termijn te werken.

Minpunten
  • De maximale zaagcapaciteit van 80 millimeter in hout is lager dan gemiddeld in dit segment.

Veelgestelde vragen over Bosch Keo 18 (zonder accu).

Het gewicht van Bosch Keo 18 (zonder accu). is 1,4 kg.

Het type stroomvoorziening van Bosch Keo 18 (zonder accu). is Accu / batterij.

Bosch Keo 18 (zonder accu). wordt geleverd met zaagblad: Ja

Bosch Keo 18 (zonder accu). heeft aansluiting voor stofafzuiging:

Bosch Keo 18 (zonder accu). heeft een vermogen van .