1. zaagmachines
  2. Makita JV0600K.

Makita JV0600K.

5/5

Makita heeft weer een topper op de markt gebracht. Makita JV0600K. is er voor de handige klusser die de nodige zaagwerkzaamheden wilt verrichten. Ben jij een doe-het-zelver die graag klust met hout of ander materiaal dat je kunt zagen? Bekijk dan de verdere informatie hieronder om te zien of Makita JV0600K. de zaagmachine is die jij zoekt. 

Specificaties van Makita JV0600K.

Merk

Makita

Gewicht

2,4 kg

Type stroomvoorziening

Netstroom

Vermogen

650 W

Inclusief zaagblad

Ja

Aansluiting voor stofafzuiging

Ja

Omschrijving van Makita JV0600K.

Met de Makita JV0600K kun je al je klussen met precisie uitvoeren. Dankzij de kantelbare voetzool kan je hoeken tot 45 graden maken om zo elke klus te voltooien. De 650 watt zaag heeft drie pendelstanden, waardoor je materialen zoals multiplex, hout, kunststoffen en metaal kunt bewerken. De zaag is voorzien van een softgrip handgreep voor extra comfort en het verwisselen van het zaagblad is eenvoudig te doen zonder gereedschap. Je kunt dus werken zonder stof of rommel. De Makita JV0600K is de perfecte tool voor alle doe-het-zelvers en professionals. Of je nou een kastje wilt maken, raggels af wilt zagen of andere precisiewerkzaamheden wilt uitvoeren, de Makita JV0600K is de ideale tool voor het karwei. Met deze decoupeerzaag kun je al je klussen snel en eenvoudig uitvoeren.

Pluspunten
  • Dankzij de variabele snelheid kun je de zaagsnelheid perfect afstemmen op het materiaal dat je gaat zagen. Je kunt gemakkelijk schakelen tussen verschillende zaagklussen, omdat je de zaagbladen zonder gereedschap kunt verwisselen. De decoupeerzaag wordt geleverd met een handige koffer.

Minpunten
  • Bij zware zaagklussen kan door het ontbreken van constante elektronica het toerental dalen

    .

    Er wordt slechts één zaagblad meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Makita JV0600K.

Het gewicht van Makita JV0600K. is 2,4 kg.

Het type stroomvoorziening van Makita JV0600K. is Netstroom.

Makita JV0600K. wordt geleverd met zaagblad: Ja

Makita JV0600K. heeft aansluiting voor stofafzuiging: Ja

Makita JV0600K. heeft een vermogen van 650 W.