Metabo KS 216 M Lasercut.

5/5

Metabo heeft weer een topper op de markt gebracht. Metabo KS 216 M Lasercut. is er voor de handige klusser die de nodige zaagwerkzaamheden wilt verrichten. Ben jij een doe-het-zelver die graag klust met hout of ander materiaal dat je kunt zagen? Bekijk dan de verdere informatie hieronder om te zien of Metabo KS 216 M Lasercut. de zaagmachine is die jij zoekt. 

Specificaties van Metabo KS 216 M Lasercut.

Merk

Metabo

Gewicht

9 kg

Type stroomvoorziening

Netstroom

Vermogen

1350 W

Inclusief zaagblad

Ja

Aansluiting voor stofafzuiging

Ja

Omschrijving van Metabo KS 216 M Lasercut.

Met de Metabo KS 216M Lasercut kun je met gemak verschillende materialen afkorten en lijsten, kleine balken, plinten of aluminium profielen en kunststof kanalen zagen. Hij is extreem licht en daardoor makkelijk te verplaatsen, waardoor hij geschikt is voor zowel de doe-het-zelver als de professionele gebruiker. Met deze afkortzaag kun je tot 47 graden in verstek zagen en de lasergeleider op netvoeding helpt je om altijd kaarsrecht te zagen. De zaaghoek kun je snel en nauwkeurig instellen via vergrendelpunten. Met de Metabo KS 216M Lasercut heb je altijd de perfecte zaagsnede. Het gebruiksgemak van de Metabo KS 216M Lasercut maakt hem bijzonder geschikt voor intensief gebruik. De zaagbladbescherming met kunststof beschermplaat zorgt voor extra veiligheid bij het zagen van kleine stukjes metaal. Het comfortabele rubber handvat en de uitneembare luchtuitlaat maken het werken met de afkortzaag nog prettiger. Met de Metabo KS 216M Lasercut krijg je dus een krachtige en gebruiksvriendelijke zaag die je veel werk uit handen neemt.

Pluspunten
  • De lasergeleider is een handig hulpmiddel bij het maken van kaarsrechte zaagsneden. Werk zoveel mogelijk stofvrij met de afzuiging. Het lichte gewicht en compacte formaat maken de afkortzaag gemakkelijk vervoerbaar.

Minpunten
  • De afkortzaag heeft geen trekfunctie om bredere werkstukken te zagen.

Veelgestelde vragen over Metabo KS 216 M Lasercut.

Het gewicht van Metabo KS 216 M Lasercut. is 9 kg.

Het type stroomvoorziening van Metabo KS 216 M Lasercut. is Netstroom.

Metabo KS 216 M Lasercut. wordt geleverd met zaagblad: Ja

Metabo KS 216 M Lasercut. heeft aansluiting voor stofafzuiging: Ja

Metabo KS 216 M Lasercut. heeft een vermogen van 1350 W.