1. zaagmachines
  2. Bosch AdvancedCut 18 + 2,5 Ah accu (1x).

Bosch AdvancedCut 18 + 2,5 Ah accu (1x).

5/5

Bosch heeft weer een topper op de markt gebracht. Bosch AdvancedCut 18 + 2,5 Ah accu (1x). is er voor de handige klusser die de nodige zaagwerkzaamheden wilt verrichten. Ben jij een doe-het-zelver die graag klust met hout of ander materiaal dat je kunt zagen? Bekijk dan de verdere informatie hieronder om te zien of Bosch AdvancedCut 18 + 2,5 Ah accu (1x). de zaagmachine is die jij zoekt. 

Specificaties van Bosch AdvancedCut 18 + 2,5 Ah accu (1x).

Merk

Bosch

Gewicht

0,7 kg

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Vermogen

Inclusief zaagblad

Ja

Aansluiting voor stofafzuiging

Nee

Omschrijving van Bosch AdvancedCut 18 + 2,5 Ah accu (1x).

De Bosch AdvancedCut 18 + 2,5 Ah accu (1x) is de perfecte machine voor al uw zaagklussen. De machine combineert de voordelen van een decoupeerzaag, kettingzaag en reciprozaag in één. U kunt de zaagmachine uit de vrije hand gebruiken, zowel binnen als buiten. Met een diameter van 65 millimeter kunt u eenvoudig takken kortwieken. Het compacte ontwerp van de AdvancedCut 18 stelt u in staat om netjes langs de stam te zagen. U hoeft geen rekening te houden met een snoer, de machine werkt op accu. Met behulp van de drukschakelaar kunt u zelf het toerental bepalen. De speciale nanoblade zorgt voor trillingsvrij werken en u hoeft de zaagketting niet te smeren, spannen of slijpen. Met de lus kunt u de machine op te hangen als u even uw handen vrij wilt hebben voor een welverdiende pauze. De accu is voorzien van een capaciteit van 2,5 Ah, waardoor uw zaagklussen nog efficiënter worden uitgevoerd. Kortom, de Bosch AdvancedCut 18 + 2,5 Ah accu (1x) is de perfecte machine voor al uw zaagklussen. Of u nu thuis of op het werk bent, met deze machine kunt u.

Pluspunten
  • Met de microkettingzaag zaag je precies recht in hout en kunststof. Het variabele snelheidsregelaar biedt de mogelijkheid om de zaagsnelheid naar wens af te stellen voor verschillende materialen. De meegeleverde Bosch Power For All-accu is ook geschikt voor andere 18 volt elektrisch gereedschap van hetzelfde merk dat onder hetzelfde accuplatform valt.

Minpunten
  • Voor het zagen van bochten is een 'normale' decoupeerzaag meer geschikt.

Veelgestelde vragen over Bosch AdvancedCut 18 + 2,5 Ah accu (1x).

Het gewicht van Bosch AdvancedCut 18 + 2,5 Ah accu (1x). is 0,7 kg.

Het type stroomvoorziening van Bosch AdvancedCut 18 + 2,5 Ah accu (1x). is Accu / batterij.

Bosch AdvancedCut 18 + 2,5 Ah accu (1x). wordt geleverd met zaagblad: Ja

Bosch AdvancedCut 18 + 2,5 Ah accu (1x). heeft aansluiting voor stofafzuiging: Nee

Bosch AdvancedCut 18 + 2,5 Ah accu (1x). heeft een vermogen van .