1. zaagmachines
  2. Bosch PST 900 PEL.

Bosch PST 900 PEL.

5/5

Bosch heeft weer een topper op de markt gebracht. Bosch PST 900 PEL. is er voor de handige klusser die de nodige zaagwerkzaamheden wilt verrichten. Ben jij een doe-het-zelver die graag klust met hout of ander materiaal dat je kunt zagen? Bekijk dan de verdere informatie hieronder om te zien of Bosch PST 900 PEL. de zaagmachine is die jij zoekt. 

Specificaties van Bosch PST 900 PEL.

Merk

Bosch

Gewicht

2,2 kg

Type stroomvoorziening

Netstroom

Vermogen

620 W

Inclusief zaagblad

Ja

Aansluiting voor stofafzuiging

Ja

Omschrijving van Bosch PST 900 PEL.

De Bosch PST 900 PEL is de ideale decoupeerzaag voor precisiewerk. Met deze krachtige machine kun je moeiteloos door hout (90 millimeter) en metaal (10 millimeter) heen zagen. De variabele zaagsnelheid stelt je in staat om de zaagkracht aan te passen aan het materiaal waarmee je werkt. Met de CutControl zie je altijd een duidelijke zaaglijn, waardoor je je materialen exact kunt positioneren. De ingebouwde verlichting zorgt ervoor dat je ook in minder verlichte ruimtes duidelijk kunt zien wat je doet. Als je klaar bent met zagen, blaast de PST 900 PEL vrijgekomen zaagsel en stof weg. Hierdoor blijft je werkplek netjes en overzichtelijk. Met de Bosch PST 900 PEL krijg je een betrouwbare decoupeerzaag voor nauwkeurig en effectief werken.

Pluspunten
  • Dankzij de variabele snelheid kun je de zaagsnelheid perfect afstemmen op verschillende materialen. De ingebouwde verlichting geeft je goed zicht op het werkstuk. Dankzij de blaasfunctie blijft de zaaglijn schoon, zodat je zicht tijdens het zagen niet belemmerd wordt.

Minpunten
  • Er ontbreekt constante elektronica, waardoor het toerental bij zware zaagklussen kan afnemen.

Veelgestelde vragen over Bosch PST 900 PEL.

Het gewicht van Bosch PST 900 PEL. is 2,2 kg.

Het type stroomvoorziening van Bosch PST 900 PEL. is Netstroom.

Bosch PST 900 PEL. wordt geleverd met zaagblad: Ja

Bosch PST 900 PEL. heeft aansluiting voor stofafzuiging: Ja

Bosch PST 900 PEL. heeft een vermogen van 620 W.