1. zaagmachines
  2. Makita DJR187ZK (zonder accu).

Makita DJR187ZK (zonder accu).

5/5

Makita heeft weer een topper op de markt gebracht. Makita DJR187ZK (zonder accu). is er voor de handige klusser die de nodige zaagwerkzaamheden wilt verrichten. Ben jij een doe-het-zelver die graag klust met hout of ander materiaal dat je kunt zagen? Bekijk dan de verdere informatie hieronder om te zien of Makita DJR187ZK (zonder accu). de zaagmachine is die jij zoekt. 

Specificaties van Makita DJR187ZK (zonder accu).

Merk

Makita

Gewicht

3,5 kg

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Vermogen

Inclusief zaagblad

Ja

Aansluiting voor stofafzuiging

Omschrijving van Makita DJR187ZK (zonder accu).

Met de Makita DJR187ZK reciprozaag krijg je een krachtige machine voor het werken met hout en metaal. De reciprozaag is uitgerust met twee instellingen waardoor je precies en snel kunt zagen in beide materialen. Je kunt houten balken, takken of latten tot 25 centimeter moeiteloos zagen met deze zaag. Ook metalen buizen, stangen of leidingen kun je met dit gereedschap afkorten tot maar liefst 13 centimeter. Het vervangen van het zaagblad gaat gemakkelijk met het kliksysteem dat je met 1 hand bedient, zodat je de andere hand vrij hebt om je werk vast te houden. Daarnaast is de DJR187ZK compatibel met het Makita LXT 18 volt accuplatform. Heb je al een accu van hetzelfde merk en uit hetzelfde accuplatform? Dan kun je deze ook gebruiken op deze reciprozaag. Met de Makita DJR187ZK krijg je een krachtig gereedschap waarmee je precies en snel kunt zagen.

Pluspunten
  • Dankzij de stroomvoorziening via accu kun je draadloos werken. De ingebouwde verlichting biedt je ook op minder verlichte werkplekken goed zicht op het werkstuk. Dankzij de variabele snelheid kun je de zaagsnelheid perfect afstemmen op het te zagen materiaal.

Minpunten
  • Er worden maar twee zaagbladen meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Makita DJR187ZK (zonder accu).

Het gewicht van Makita DJR187ZK (zonder accu). is 3,5 kg.

Het type stroomvoorziening van Makita DJR187ZK (zonder accu). is Accu / batterij.

Makita DJR187ZK (zonder accu). wordt geleverd met zaagblad: Ja

Makita DJR187ZK (zonder accu). heeft aansluiting voor stofafzuiging:

Makita DJR187ZK (zonder accu). heeft een vermogen van .