1. zaagmachines
  2. Bosch AdvancedRecip 18.

Bosch AdvancedRecip 18.

5/5

Bosch heeft weer een topper op de markt gebracht. Bosch AdvancedRecip 18. is er voor de handige klusser die de nodige zaagwerkzaamheden wilt verrichten. Ben jij een doe-het-zelver die graag klust met hout of ander materiaal dat je kunt zagen? Bekijk dan de verdere informatie hieronder om te zien of Bosch AdvancedRecip 18. de zaagmachine is die jij zoekt. 

Specificaties van Bosch AdvancedRecip 18.

Merk

Bosch

Gewicht

2,5 kg

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Vermogen

Inclusief zaagblad

Ja

Aansluiting voor stofafzuiging

Omschrijving van Bosch AdvancedRecip 18.

De Bosch AdvancedRecip 18 is een krachtige reciprozaag die je overal mee naartoe kan nemen. Je komt tot 100 millimeter diep in hout, kunststof of spaanplaat en een metalen buis of leiding mag maximaal 20 millimeter dik zijn om met de AdvancedRecip 18 door te zagen. Met slechts 2,3 kilogram is de reciprozaag licht van gewicht, waardoor je er gemakkelijk mee kunt werken. Daarnaast beschikt deze reciprozaag over een beugel die de trillingen tot een minimum herduceert. Zo kun je gecontroleerd doorwerken tot je de klus geklaard hebt. Met de Bosch AdvancedRecip 18 reciprozaag worden zelfs klussen in de tuin of op moeilijk bereikbare plaatsen een makkie.

Pluspunten
  • Dankzij de stroomvoorziening via een accu kun je helemaal zonder stroomkabel werken. Het zaagblad wissel je snel en eenvoudig zonder gereedschap. Je kunt de meegeleverde Bosch POWER FOR ALL 18 volt accu ook gebruiken op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu-platform.

Minpunten
  • Er wordt maar 1 zaagblad meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch AdvancedRecip 18.

Het gewicht van Bosch AdvancedRecip 18. is 2,5 kg.

Het type stroomvoorziening van Bosch AdvancedRecip 18. is Accu / batterij.

Bosch AdvancedRecip 18. wordt geleverd met zaagblad: Ja

Bosch AdvancedRecip 18. heeft aansluiting voor stofafzuiging:

Bosch AdvancedRecip 18. heeft een vermogen van .