BLACK+DECKER BDCJS18E1-QW.

5/5

BLACK+DECKER heeft weer een topper op de markt gebracht. BLACK+DECKER BDCJS18E1-QW. is er voor de handige klusser die de nodige zaagwerkzaamheden wilt verrichten. Ben jij een doe-het-zelver die graag klust met hout of ander materiaal dat je kunt zagen? Bekijk dan de verdere informatie hieronder om te zien of BLACK+DECKER BDCJS18E1-QW. de zaagmachine is die jij zoekt. 

Specificaties van BLACK+DECKER BDCJS18E1-QW.

Merk

BLACK+DECKER

Gewicht

2,78 kg

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Vermogen

Inclusief zaagblad

Ja

Aansluiting voor stofafzuiging

Nee

Omschrijving van BLACK+DECKER BDCJS18E1-QW.

Met de BLACK+DECKER BDCJS18E1-QW decoupeerzaag kun je verschillende materialen eenvoudig zagen. Je kunt tot 55 millimeter in hout, 8 millimeter in metaal en 20 millimeter in aluminium zagen. Door de pendelfunctie kun je snel en gemakkelijk door het werkstuk zagen. De pendelfunctie is ook uit te zetten als je met precisie wilt werken. In verstek zagen is geen probleem, kantel hiervoor het zaagblad 22,5 of 45 graden. Ook het verwisselen van zaagbladen gaat eenvoudig en snel zonder sleutel. Deze decoupeerzaag draait op een BLACK+DECKER 18V Powerconnect accu, waardoor je geen stopcontact in de buurt nodig hebt om aan de slag te gaan. Met de BLACK+DECKER BDCJS18E1-QW decoupeerzaag kun je de meest uiteenlopende materialen zagen. De zaag is voorzien van een pendelfunctie, waardoor je gemakkelijk en snel door het werkstuk heen zaagt. Ook in verstek zagen is geen probleem, de zaag kantel je eenvoudig 22,5 of 45 graden. Voor het verwisselen van zaagbladen hoef je geen sleutel meer te gebruiken. De decoupeerzaag werkt op een BLACK+DECKER 18V Powerconnect accu.

Pluspunten
  • Je gebruikt de meegeleverde BLACK+DECKER Powerconnect 18V accu ook op andere 18 volt elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform

    .

    Dankzij de variabele snelheid pas je de zaagsnelheid aan op het te zagen materiaal

    .

    Je kunt snel tussen verschillende zaagklussen schakelen, omdat je de zaagbladen zonder gereedschap kunt vervangen.

Minpunten
  • Met een maximaal zaagdiepte van 55 millimeter in hout, kun je hem gebruiken voor de lichte zaagklussen.

Veelgestelde vragen over BLACK+DECKER BDCJS18E1-QW.

Het gewicht van BLACK+DECKER BDCJS18E1-QW. is 2,78 kg.

Het type stroomvoorziening van BLACK+DECKER BDCJS18E1-QW. is Accu / batterij.

BLACK+DECKER BDCJS18E1-QW. wordt geleverd met zaagblad: Ja

BLACK+DECKER BDCJS18E1-QW. heeft aansluiting voor stofafzuiging: Nee

BLACK+DECKER BDCJS18E1-QW. heeft een vermogen van .