Makita HS301DZJ (zonder accu).

5/5

Makita heeft weer een topper op de markt gebracht. Makita HS301DZJ (zonder accu). is er voor de handige klusser die de nodige zaagwerkzaamheden wilt verrichten. Ben jij een doe-het-zelver die graag klust met hout of ander materiaal dat je kunt zagen? Bekijk dan de verdere informatie hieronder om te zien of Makita HS301DZJ (zonder accu). de zaagmachine is die jij zoekt. 

Specificaties van Makita HS301DZJ (zonder accu).

Merk

Makita

Gewicht

1,8 kg

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Vermogen

Inclusief zaagblad

Ja

Aansluiting voor stofafzuiging

Ja

Omschrijving van Makita HS301DZJ (zonder accu).

De Makita HS301DZJ is een mini cirkelzaag met een 85 millimeter zaagblad, die je met één hand kunt bedienen. Met deze kleine cirkelzaag kun je laminaat, plinten en lambrisering op maat zagen. De diepte van het zaagwerk kan tot 25 millimeter gaan. Doordat het zaagsel direct wordt weggeblazen, heb je altijd goed zicht op de zaaglijn en kun je met precisie zagen. Met de Mbox kun je de cirkelzaag na gebruik netjes opbergen. Deze cirkelzaag is onderdeel van het Makita CXT 12 volt accuplatform. Heb je een accu uit hetzelfde accuplatform, dan kun je deze ook gebruiken voor deze cirkelzaag. Let er wel op dat deze cirkelzaag alleen werkt met een Makita CXT 12 volt accu, niet met een 18V accu. En deze cirkelzaag wordt zonder accu geleverd. Met de Makita HS301DZJ heb je een kleine cirkelzaag die je met één hand kunt bedienen en die geschikt is voor het zagen van laminaat, plinten en lambrisering. Deze cirkelzaag is met precisie te bedienen en je kunt er diep mee zagen. De Makita HS301DZJ is onderdeel van het Makita CXT 12 volt accuplatform en alleen te bedienen.

Pluspunten
  • Met een gewicht van 1,8 kilogram is hij compact en gemakkelijk om lange tijd te bedienen. Dankzij de accu-aandrijving kun je helemaal zonder snoer werken. De geïntegreerde blaasstructuur zorgt voor een schone zaagsnede.

Minpunten
  • Er wordt slechts één zaagblad meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Makita HS301DZJ (zonder accu).

Het gewicht van Makita HS301DZJ (zonder accu). is 1,8 kg.

Het type stroomvoorziening van Makita HS301DZJ (zonder accu). is Accu / batterij.

Makita HS301DZJ (zonder accu). wordt geleverd met zaagblad: Ja

Makita HS301DZJ (zonder accu). heeft aansluiting voor stofafzuiging: Ja

Makita HS301DZJ (zonder accu). heeft een vermogen van .