Makita JV102DZJ (zonder accu).

5/5

Makita heeft weer een topper op de markt gebracht. Makita JV102DZJ (zonder accu). is er voor de handige klusser die de nodige zaagwerkzaamheden wilt verrichten. Ben jij een doe-het-zelver die graag klust met hout of ander materiaal dat je kunt zagen? Bekijk dan de verdere informatie hieronder om te zien of Makita JV102DZJ (zonder accu). de zaagmachine is die jij zoekt. 

Specificaties van Makita JV102DZJ (zonder accu).

Merk

Makita

Gewicht

1,8 kg

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Vermogen

Inclusief zaagblad

Ja

Aansluiting voor stofafzuiging

Ja

Omschrijving van Makita JV102DZJ (zonder accu).

Met de Makita JV102DZJ accudecoupeerzaag maak je precies de zaagsneden die je voor ogen hebt. Het compacte gereedschap is licht van gewicht en heeft een slimme T-handgreep voor stabiele, precieze controle. Met het geïntegreerde softstartsysteem start je zaaglijnen precies en nauwkeurig. De Makita JV102DZJ heeft drie verschillende pendelstanden voor een fijne of grove afwerking. Daarnaast is de zaagkop naar links en rechts kantelbaar, waardoor je ook perfect verstekzagen kunt maken. Bovendien is deze decoupeerzaag een onderdeel van het Makita CXT 12 volt accuplatform. Wil je gebruikmaken van de accu die je al hebt, dan past deze ook op dit accugereedschap. De Makita JV102DZJ biedt je dus alle flexibiliteit die je nodig hebt om jouw klus perfect af te ronden.

Pluspunten
  • Met een gewicht van 1,8 kilogram is de decoupeerzaag licht en daarom langdurig te gebruiken. Dankzij de variabele snelheid kunt u de zaagsnelheid perfect afstemmen op het te zagen materiaal. U kunt snel schakelen tussen verschillende zaagklussen, omdat u de zaagbladen zonder gereedschap kunt verwisselen.

Minpunten
  • Er wordt geen accu meegeleverd

    .

    -> Er wordt geen accu meegeleverd. Er wordt maar 1 zaagblad meegeleverd

    .

    -> Er wordt maar één zaagblad meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Makita JV102DZJ (zonder accu).

Het gewicht van Makita JV102DZJ (zonder accu). is 1,8 kg.

Het type stroomvoorziening van Makita JV102DZJ (zonder accu). is Accu / batterij.

Makita JV102DZJ (zonder accu). wordt geleverd met zaagblad: Ja

Makita JV102DZJ (zonder accu). heeft aansluiting voor stofafzuiging: Ja

Makita JV102DZJ (zonder accu). heeft een vermogen van .