1. zaagmachines
  2. BLACK+DECKER KS801SEK-QS.

BLACK+DECKER KS801SEK-QS.

5/5

BLACK+DECKER heeft weer een topper op de markt gebracht. BLACK+DECKER KS801SEK-QS. is er voor de handige klusser die de nodige zaagwerkzaamheden wilt verrichten. Ben jij een doe-het-zelver die graag klust met hout of ander materiaal dat je kunt zagen? Bekijk dan de verdere informatie hieronder om te zien of BLACK+DECKER KS801SEK-QS. de zaagmachine is die jij zoekt. 

Specificaties van BLACK+DECKER KS801SEK-QS.

Merk

BLACK+DECKER

Gewicht

3 kg

Type stroomvoorziening

Netstroom

Vermogen

550 W

Inclusief zaagblad

Ja

Aansluiting voor stofafzuiging

Ja

Omschrijving van BLACK+DECKER KS801SEK-QS.

De BLACK+DECKER KS801SEK-QS is een krachtig gereedschap waarmee je eenvoudig en nauwkeurig kunt zagen. De decoupeerzaag heeft een vermogen van 550 watt en een AutoSelect-instelling om vanzelf de juiste pendelstand in te stellen. Met de continu-schakelaar bedien je de decoupeerzaag met één hand. Je hoeft de knop niet meer in te drukken. De zaag heeft ruimte voor extra zaagjes, zodat je altijd voorbereid bent. Zelfs splintervrij zagen is mogelijk dankzij het anti-splinterplaatje. Na gebruik berg je alles op in de meegeleverde koffer. De koffer is eenvoudig te transporteren en biedt voldoende ruimte voor al je accessoires. Een ideale oplossing voor de professionele klusser.

Pluspunten
  • Je stelt de zaagsnelheid perfect af op verschillende materialen dankzij de variabele snelheid. Het anti-splinterhulpstuk voorkomt splinteren tijdens het fijnere zaagwerk. Je wisselt de zaagbladen snel en gemakkelijk zonder gereedschap.

Minpunten
  • Er wordt slechts één zaagblad meegeleverd.

Veelgestelde vragen over BLACK+DECKER KS801SEK-QS.

Het gewicht van BLACK+DECKER KS801SEK-QS. is 3 kg.

Het type stroomvoorziening van BLACK+DECKER KS801SEK-QS. is Netstroom.

BLACK+DECKER KS801SEK-QS. wordt geleverd met zaagblad: Ja

BLACK+DECKER KS801SEK-QS. heeft aansluiting voor stofafzuiging: Ja

BLACK+DECKER KS801SEK-QS. heeft een vermogen van 550 W.