Metabo STEB 65 Quick.

5/5

Metabo heeft weer een topper op de markt gebracht. Metabo STEB 65 Quick. is er voor de handige klusser die de nodige zaagwerkzaamheden wilt verrichten. Ben jij een doe-het-zelver die graag klust met hout of ander materiaal dat je kunt zagen? Bekijk dan de verdere informatie hieronder om te zien of Metabo STEB 65 Quick. de zaagmachine is die jij zoekt. 

Specificaties van Metabo STEB 65 Quick.

Merk

Metabo

Gewicht

1,9 kg

Type stroomvoorziening

Netstroom

Vermogen

450 W

Inclusief zaagblad

Nee

Aansluiting voor stofafzuiging

Ja

Omschrijving van Metabo STEB 65 Quick.

De Metabo STEB 65 Quick maakt het makkelijk om precisiezagen te maken. De geïntegreerde laserlijn geeft je een duidelijk zichtbaar zaagbereik en de kantenrichtingschakelaar stelt je in staat de zaagdiepte die je nodig hebt te selecteren. De geïntegreerde kabelgeleider en de antiknikkabelhaspel zorgen voor een veilige en efficiënte werkwijze. Ook heeft deze decoupeerzaag een verstelbare zaagbladhoek en een zaagtafel met een antislipoppervlak. De Metabo STEB 65 Quick is een veelzijdige zaag die je kunt gebruiken voor een breed scala aan toepassingen. Het is een betrouwbare en krachtige tool voor het zagen van hout, plaatmateriaal, aluminium en andere metalen.

Pluspunten
  • Met een gewicht van 1,9 kilogram is de decoupeerzaag licht en dus langdurig te gebruiken. Met een variabele snelheid kun je de zaagsnelheid perfect afstemmen op het te zagen materiaal. Dankzij de blaasfunctie blijft de zaaglijn schoon, waardoor je zicht tijdens het zagen niet belemmerd wordt.

Minpunten
  • Er worden geen zaagbladen meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Metabo STEB 65 Quick.

Het gewicht van Metabo STEB 65 Quick. is 1,9 kg.

Het type stroomvoorziening van Metabo STEB 65 Quick. is Netstroom.

Metabo STEB 65 Quick. wordt geleverd met zaagblad: Nee

Metabo STEB 65 Quick. heeft aansluiting voor stofafzuiging: Ja

Metabo STEB 65 Quick. heeft een vermogen van 450 W.