1. zaagmachines
  2. Bosch PSA 700 E.

Bosch PSA 700 E.

5/5

Bosch heeft weer een topper op de markt gebracht. Bosch PSA 700 E. is er voor de handige klusser die de nodige zaagwerkzaamheden wilt verrichten. Ben jij een doe-het-zelver die graag klust met hout of ander materiaal dat je kunt zagen? Bekijk dan de verdere informatie hieronder om te zien of Bosch PSA 700 E. de zaagmachine is die jij zoekt. 

Specificaties van Bosch PSA 700 E.

Merk

Bosch

Gewicht

3 kg

Type stroomvoorziening

Netstroom

Vermogen

710 W

Inclusief zaagblad

Ja

Aansluiting voor stofafzuiging

Omschrijving van Bosch PSA 700 E.

De krachtige 700 Watt motor van de Bosch PSA 700 E geeft je de mogelijkheid om zelfs de hardste materialen met gemak te zagen. Hierdoor is de zaag ideaal als je klussen uitvoert in harde materialen zoals metalen buizen en profielen. De PSA 700 E is ook een perfecte keuze voor het zagen van plaatmateriaal, hout en kunststof. Met de precisie-instelling en de variabele zaagsnelheid is het zagen van kleine stukjes materiaal geen probleem. De stevige constructie en het lage gewicht zorgen ervoor dat het een ideale reciprozaag is voor het zagen van grote stukken materiaal, maar ook voor het zagen van kleine stukjes materiaal. Daarnaast is het handvat van de PSA 700 E voorzien van een ergonomisch design met een rubberen oppervlak voor extra comfort en grip. Dit maakt het werken met de reciprozaag zeer aangenaam.

Pluspunten
  • Je wisselt de zaagbladen snel en gemakkelijk zonder gereedschap. Handvat met haakse bocht voor veilig gebruik en eenvoudige bediening. Er wordt een zaagblad meegeleverd.

Minpunten
  • De zaagslaglengte van 20 is lager dan gemiddeld in dit segment

    .

    --> De zaagslaglengte van 20 is lager dan het gemiddelde in dit segment.

Veelgestelde vragen over Bosch PSA 700 E.

Het gewicht van Bosch PSA 700 E. is 3 kg.

Het type stroomvoorziening van Bosch PSA 700 E. is Netstroom.

Bosch PSA 700 E. wordt geleverd met zaagblad: Ja

Bosch PSA 700 E. heeft aansluiting voor stofafzuiging:

Bosch PSA 700 E. heeft een vermogen van 710 W.