1. zaagmachines
 2. BLACK+DECKER RS890K-QS.

BLACK+DECKER RS890K-QS.

5/5

BLACK+DECKER heeft weer een topper op de markt gebracht. BLACK+DECKER RS890K-QS. is er voor de handige klusser die de nodige zaagwerkzaamheden wilt verrichten. Ben jij een doe-het-zelver die graag klust met hout of ander materiaal dat je kunt zagen? Bekijk dan de verdere informatie hieronder om te zien of BLACK+DECKER RS890K-QS. de zaagmachine is die jij zoekt. 

Specificaties van BLACK+DECKER RS890K-QS.

Merk

BLACK+DECKER

Gewicht

3,2 kg

Type stroomvoorziening

Netstroom

Vermogen

500 W

Inclusief zaagblad

Ja

Aansluiting voor stofafzuiging

Nee

Omschrijving van BLACK+DECKER RS890K-QS.

Met de BLACK+DECKER RS890K-QS haal je een veelzijdig gereedschap in huis. Met 500 watt geeft de zaag je de kracht en het vermogen om zelfs de meest veeleisende projecten aan te kunnen. Met het snelspansysteem kun je heel makkelijk en snel zaagbladen vervangen. De variabele snelheid van 0 tot 2700 slagen per minuut garandeert veilig en nauwkeurig zagen in hout, kunststof en metalen. De softgrip zorgt ervoor dat je de zaag stevig en comfortabel in de hand hebt tijdens het gebruik. Het pakket is verder compleet met een standaard meegeleverde koffer, zodat je de zaag makkelijk kunt vervoeren. Daarnaast zitten er ook al 3 zaagbladen in de koffer, zo hoef je bij aankoop niet direct nieuwe zaagbladen aan te schaffen. Alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan is dus bij de BLACK+DECKER RS890K-QS inbegrepen.

Pluspunten
 • Handgreep in beugeldesign voor veilige hantering en gemakkelijk werken: De handgreep in beugeldesign biedt een veilige hantering en een gemakkelijker werkproces

  .

  Dankzij de variabele snelheid stem je de zaagsnelheid perfect af op het te zagen materiaal: Dankzij de variabele snelheid kun je de zaag perfect afstemmen op het materiaal dat je wilt zagen

  .

  Je krijgt 3 zaagbladen meegeleverd, zodat je direct aan de slag gaat: Je krijgt 3 zaagbladen meegeleverd, zodat je direct aan de slag kunt.

Minpunten
 • Door de aandrijving op elektriciteit ben je afhankelijk van verlengsnoeren.

Veelgestelde vragen over BLACK+DECKER RS890K-QS.

Het gewicht van BLACK+DECKER RS890K-QS. is 3,2 kg.

Het type stroomvoorziening van BLACK+DECKER RS890K-QS. is Netstroom.

BLACK+DECKER RS890K-QS. wordt geleverd met zaagblad: Ja

BLACK+DECKER RS890K-QS. heeft aansluiting voor stofafzuiging: Nee

BLACK+DECKER RS890K-QS. heeft een vermogen van 500 W.