1. zaagmachines
  2. Bosch EasyCut 50.

Bosch EasyCut 50.

5/5

Bosch heeft weer een topper op de markt gebracht. Bosch EasyCut 50. is er voor de handige klusser die de nodige zaagwerkzaamheden wilt verrichten. Ben jij een doe-het-zelver die graag klust met hout of ander materiaal dat je kunt zagen? Bekijk dan de verdere informatie hieronder om te zien of Bosch EasyCut 50. de zaagmachine is die jij zoekt. 

Specificaties van Bosch EasyCut 50.

Merk

Bosch

Gewicht

1,6 kg

Type stroomvoorziening

Netstroom

Vermogen

500 W

Inclusief zaagblad

Ja

Aansluiting voor stofafzuiging

Ja

Omschrijving van Bosch EasyCut 50.

Met de Bosch EasyCut 50 maak je rechtzagen eenvoudig en snel. Dankzij de 500 watt motor is de microkettingzaag vergelijkbaar met een decoupeerzaag, maar met de NanoBlade maak je zuivere en kaarsrechte zaagsneden tot 50 millimeter diep in hout. De zaaglijnvisier zorgt ervoor dat je precies ziet waar je het werkstuk moet vallen. Ook is deze zaagmachine uitgerust met een stofblaasfunctie of de mogelijkheid om een stofzuiger aan te sluiten. Hierdoor heb je altijd een goed zicht op je werk. Met de Bosch EasyCut 50 is zagen geen moeilijke taak meer en is hij ideaal voor hobbymatige zaagwerkzaamheden of voor doe-het-zelvers die veel klussen in en om het huis uitvoeren. Het is een gebruiksvriendelijke en krachtige zaagmachine die je met alle gemak door jouw klus heen helpt.

Pluspunten
  • Met de microkettingzaag kun je exact recht zagen in hout en kunststof. Dankzij de variabele snelheid kun je de juiste zaagsnelheid aanpassen op verschillende materialen. Dankzij de blaasfunctie wordt de zaaglijn schoon gehouden, zodat je tijdens het zagen een goed zicht hebt.

Minpunten
  • Voor het zagen van bochten is een normale 'decoupeerzaag' meer geschikt.

Veelgestelde vragen over Bosch EasyCut 50.

Het gewicht van Bosch EasyCut 50. is 1,6 kg.

Het type stroomvoorziening van Bosch EasyCut 50. is Netstroom.

Bosch EasyCut 50. wordt geleverd met zaagblad: Ja

Bosch EasyCut 50. heeft aansluiting voor stofafzuiging: Ja

Bosch EasyCut 50. heeft een vermogen van 500 W.