1. zaagmachines
  2. DeWalt DWS774-QS.

DeWalt DWS774-QS.

5/5

DeWalt heeft weer een topper op de markt gebracht. DeWalt DWS774-QS. is er voor de handige klusser die de nodige zaagwerkzaamheden wilt verrichten. Ben jij een doe-het-zelver die graag klust met hout of ander materiaal dat je kunt zagen? Bekijk dan de verdere informatie hieronder om te zien of DeWalt DWS774-QS. de zaagmachine is die jij zoekt. 

Specificaties van DeWalt DWS774-QS.

Merk

DeWalt

Gewicht

14 kg

Type stroomvoorziening

Netstroom

Vermogen

1400 W

Inclusief zaagblad

Ja

Aansluiting voor stofafzuiging

Ja

Omschrijving van DeWalt DWS774-QS.

Met de DeWalt DWS774-QS kun je panelen, planken of kozijnen op maat zagen met grote precisie en veiligheid. Deze telescopische afkortzaag heeft een schaduwlijnsysteem waarmee het 216 millimeter zaagblad perfect langs de geplande zaaglijn wordt gestuurd. De zaagkop kan tot 48 graden worden gekanteld, waardoor je ook in verstek kunt zagen tot 48 millimeter diep. Daarnaast is de zaagkop ook vergrendelbaar, waardoor de afkortzaag veilig vervoerd kan worden. Het heeft ook interne geleiderails om kaarsrecht zagen nog gemakkelijker te maken. Met de DeWalt DWS774-QS kun je eenvoudig kleine werkstukken verzaagd worden. Deze machine heeft een vermogen van 1.400 watt en is erg licht van gewicht waardoor het gemakkelijk meegenomen kan worden naar andere klussen. De 2 handgrepen aan de zijkant maken het vervoeren van deze afkortzaag nog eenvoudiger.

Pluspunten
  • De schaduwlijnen zorgen voor een duidelijk zichtbare zaaglijn, waaraan je het zaagblad eenvoudig kan afstellen. Het geringe gewicht en kleine formaat maken de afkortzaag makkelijk te vervoeren. Met behulp van de stofzuiging werk je zo min mogelijk met stof.

Minpunten
  • Tafelverbreding is niet mogelijk, wat moeilijker werkt bij grote materialen.

Veelgestelde vragen over DeWalt DWS774-QS.

Het gewicht van DeWalt DWS774-QS. is 14 kg.

Het type stroomvoorziening van DeWalt DWS774-QS. is Netstroom.

DeWalt DWS774-QS. wordt geleverd met zaagblad: Ja

DeWalt DWS774-QS. heeft aansluiting voor stofafzuiging: Ja

DeWalt DWS774-QS. heeft een vermogen van 1400 W.