Makita DJR187ZK incl. 3,0 Ah Accu.

5/5

Makita heeft weer een topper op de markt gebracht. Makita DJR187ZK incl. 3,0 Ah Accu. is er voor de handige klusser die de nodige zaagwerkzaamheden wilt verrichten. Ben jij een doe-het-zelver die graag klust met hout of ander materiaal dat je kunt zagen? Bekijk dan de verdere informatie hieronder om te zien of Makita DJR187ZK incl. 3,0 Ah Accu. de zaagmachine is die jij zoekt. 

Specificaties van Makita DJR187ZK incl. 3,0 Ah Accu.

Merk

Makita

Gewicht

3,5 kg

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Vermogen

Inclusief zaagblad

Ja

Aansluiting voor stofafzuiging

Omschrijving van Makita DJR187ZK incl. 3,0 Ah Accu.

Met de Makita DJR187ZK incl. 3,0 Ah accu kun je elke zaagklus aan. Het gereedschap heeft 2 instellingen, waarmee je met de juiste snelheid in hout en metaal kunt zagen. Met een zaagslaglengte van 32 millimeter kan je ruim 255 millimeter dikke balken, takken of latten aan. Met de reciprozaag kun je ook tot 130 millimeter door metaal zagen. Met het handige kliksysteem kun je eenvoudig met één hand zaagbladen verwisselen terwijl je met je andere hand het werk vasthoudt. De DJR187ZK, de meegeleverde accu en de acculader maken deel uit van het Makita LXT 18V accuplatform. Hiermee zijn ze uitwisselbaar met ander accu gereedschap uit hetzelfde platform. Dankzij deze technologie heb je altijd het juiste gereedschap bij je, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Je gebruikt de meegeleverde Makita LXT 18V accu ook op andere accugereedschappen met hetzelfde accuplatform. Dankzij de energievoorziening via accu kun je zonder stroomkabel werken. De ingebouwde verlichting biedt je ook op minder verlichte werkplekken een goede zichtbaarheid.

Minpunten
  • Er worden maar 2 zaagbladen meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Makita DJR187ZK incl. 3,0 Ah Accu.

Het gewicht van Makita DJR187ZK incl. 3,0 Ah Accu. is 3,5 kg.

Het type stroomvoorziening van Makita DJR187ZK incl. 3,0 Ah Accu. is Accu / batterij.

Makita DJR187ZK incl. 3,0 Ah Accu. wordt geleverd met zaagblad: Ja

Makita DJR187ZK incl. 3,0 Ah Accu. heeft aansluiting voor stofafzuiging:

Makita DJR187ZK incl. 3,0 Ah Accu. heeft een vermogen van .