1. zaagmachines
 2. Makita JV102DSAJ.

Makita JV102DSAJ.

5/5

Makita heeft weer een topper op de markt gebracht. Makita JV102DSAJ. is er voor de handige klusser die de nodige zaagwerkzaamheden wilt verrichten. Ben jij een doe-het-zelver die graag klust met hout of ander materiaal dat je kunt zagen? Bekijk dan de verdere informatie hieronder om te zien of Makita JV102DSAJ. de zaagmachine is die jij zoekt. 

Specificaties van Makita JV102DSAJ.

Merk

Makita

Gewicht

1,8 kg

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Vermogen

Inclusief zaagblad

Ja

Aansluiting voor stofafzuiging

Ja

Omschrijving van Makita JV102DSAJ.

De Makita JV102DSAJ accudecoupeerzaag is een krachtpatser waarmee je alle kanten opstuurt. Met zijn lage gewicht en slim ontwerp is de 10,8 volt zaagmachine met T-handgreep ook ideaal om op zijn kop te gebruiken. Mooi meegenomen, want met de softstart beweegt het zaagblad zich nauwkeurig door de eerste centimeters van je zaagwerk. Afhankelijk van de klus stel je het toerental in en kies je één van de 3 pendelstanden voor een fijne of grove afwerking. Bovendien heeft de Makita JV102DSAJ een kantelbare zaagkop, waardoor je voor verstekzagen niet van gereedschap hoeft te wisselen. En wanneer je een ander zaagblad nodig hebt, is de vervanging in een handomdraai gedaan met het handige kliksysteem. Kortom, met de Makita JV102DSAJ accudecoupeerzaag heb je een veelzijdige en krachtige zaagmachine in handen die het zagen makkelijker en sneller maakt.

Pluspunten
 • Compleet met 2 accu's zodat je gewoon doorwerkt wanneer er 1 leeg is = Compleet met 2 accu's zodat je zonder onderbreking door kan werken wanneer er 1 leeg is

  .

  Met een gewicht van 1,8 kilogram is de decoupeerzaag licht en dus langdurig te gebruiken = Met een gewicht van 1,8 kilogram is de decoupeerzaag licht en daarom ook geschikt voor een langere duur

  .

  De ingebouwde verlichting biedt je ook op minder verlichte werkplekken goed zicht op het werkstuk = De ingebouwde verlichting biedt je ook op donkere werkplekken goed zicht op het werkstuk.

Minpunten
 • Er wordt maar 1 zaagblad meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Makita JV102DSAJ.

Het gewicht van Makita JV102DSAJ. is 1,8 kg.

Het type stroomvoorziening van Makita JV102DSAJ. is Accu / batterij.

Makita JV102DSAJ. wordt geleverd met zaagblad: Ja

Makita JV102DSAJ. heeft aansluiting voor stofafzuiging: Ja

Makita JV102DSAJ. heeft een vermogen van .