1. zaagmachines
  2. Bosch PKS 16 Multi.

Bosch PKS 16 Multi.

5/5

Bosch heeft weer een topper op de markt gebracht. Bosch PKS 16 Multi. is er voor de handige klusser die de nodige zaagwerkzaamheden wilt verrichten. Ben jij een doe-het-zelver die graag klust met hout of ander materiaal dat je kunt zagen? Bekijk dan de verdere informatie hieronder om te zien of Bosch PKS 16 Multi. de zaagmachine is die jij zoekt. 

Specificaties van Bosch PKS 16 Multi.

Merk

Bosch

Gewicht

1,9 kg

Type stroomvoorziening

Netstroom

Vermogen

400 W

Inclusief zaagblad

Ja

Aansluiting voor stofafzuiging

Ja

Omschrijving van Bosch PKS 16 Multi.

Met de Bosch PKS 16 Multi heb je een krachtige en wendbare zaag in handen. De zaag is zo ontworpen dat je hem met slechts één hand kan bedienen, waardoor je gemakkelijk laminaat en aluminium platen op maat kan maken. Hij heeft een klein zaagblad van 65 millimeter, wat ideaal is voor kleinere klusjes waarbij je niet met een grote cirkel- of afkortzaag kan hannesen. Met de Bosch PKS 16 Multi krijg je naast de 400 watt zaag ook drie kwalitatief hoogwaardige zaagbladen: een voor hout, een voor multi-materiaal en een diamantdoorslijpschijf. Daarnaast biedt de zaag je de mogelijkheid om stofvrij te werken met stofafzuiging. De Bosch PKS 16 Multi is dus meteen klaar voor gebruik zodra je hem in huis hebt.

Pluspunten
  • Met een gewicht van 1,9 kilogram is de cirkelzaag compact en gebruiksvriendelijk. Het kleine zaagblad maakt de cirkelzaag geschikt voor gedetailleerde zaagklussen. Hij wordt geleverd met 3 zaagbladen, zodat je direct kunt beginnen.

Minpunten
  • De maximale zaagdiepte van 16 millimeter is niet voldoende om dikke planken door te zagen.

Veelgestelde vragen over Bosch PKS 16 Multi.

Het gewicht van Bosch PKS 16 Multi. is 1,9 kg.

Het type stroomvoorziening van Bosch PKS 16 Multi. is Netstroom.

Bosch PKS 16 Multi. wordt geleverd met zaagblad: Ja

Bosch PKS 16 Multi. heeft aansluiting voor stofafzuiging: Ja

Bosch PKS 16 Multi. heeft een vermogen van 400 W.