1. zaagmachines
  2. Bosch PKS 55 A.

Bosch PKS 55 A.

5/5

Bosch heeft weer een topper op de markt gebracht. Bosch PKS 55 A. is er voor de handige klusser die de nodige zaagwerkzaamheden wilt verrichten. Ben jij een doe-het-zelver die graag klust met hout of ander materiaal dat je kunt zagen? Bekijk dan de verdere informatie hieronder om te zien of Bosch PKS 55 A. de zaagmachine is die jij zoekt. 

Specificaties van Bosch PKS 55 A.

Merk

Bosch

Gewicht

3,9 kg

Type stroomvoorziening

Netstroom

Vermogen

1200 W

Inclusief zaagblad

Ja

Aansluiting voor stofafzuiging

Ja

Omschrijving van Bosch PKS 55 A.

Met de Bosch PKS 55 A cirkelzaag maak je supersnel en nauwkeurig werk. Het zaagblad heeft een diameter van 160 millimeter en draait met een toerental van maximaal 5600 keer per minuut. Hierdoor kun je bij een hoek van 90 graden 55 millimeter diep zagen en bij een hoek van 45 graden gaat het tot maximaal 38 millimeter. Door de grote voetplaat en de softgrip handgreep heb je volledige controle over de machine. Verder is de PKS 55 A uitgerust met een stofafzuiging die je werkplek stofvrij houdt. Naast de bovengenoemde eigenschappen heeft de machine een vooraf ingestelde zaagdiepte, die je met een knop kunt wijzigen. Ook heeft de machine een automatische zaaghoogteverstelling om je werk te vergemakkelijken en een geïntegreerde laser die de zaagsnede volgt. Hiermee kun je snel en gemakkelijk de perfecte zaagsnede maken.

Pluspunten
  • Met een gewicht van 3,9 kilogram is de cirkelzaag compact en gebruiksvriendelijk. De cirkelzaag is kantelbaar, zodat je ook in verstek kunt zagen. Dankzij de stofafzuiging werk je zo stofvrij mogelijk.

Minpunten
  • Er wordt slechts één zaagblad meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch PKS 55 A.

Het gewicht van Bosch PKS 55 A. is 3,9 kg.

Het type stroomvoorziening van Bosch PKS 55 A. is Netstroom.

Bosch PKS 55 A. wordt geleverd met zaagblad: Ja

Bosch PKS 55 A. heeft aansluiting voor stofafzuiging: Ja

Bosch PKS 55 A. heeft een vermogen van 1200 W.