Bosch AdvancedRecip 18 incl. 2,5 Ah accu (2x).

5/5

Bosch heeft weer een topper op de markt gebracht. Bosch AdvancedRecip 18 incl. 2,5 Ah accu (2x). is er voor de handige klusser die de nodige zaagwerkzaamheden wilt verrichten. Ben jij een doe-het-zelver die graag klust met hout of ander materiaal dat je kunt zagen? Bekijk dan de verdere informatie hieronder om te zien of Bosch AdvancedRecip 18 incl. 2,5 Ah accu (2x). de zaagmachine is die jij zoekt. 

Specificaties van Bosch AdvancedRecip 18 incl. 2,5 Ah accu (2x).

Merk

Bosch

Gewicht

2,5 kg

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Vermogen

Inclusief zaagblad

Ja

Aansluiting voor stofafzuiging

Omschrijving van Bosch AdvancedRecip 18 incl. 2,5 Ah accu (2x).

Met de Bosch AdvancedRecip 18 kun je in veel situaties moeiteloos zagen. De reciprozaag heeft twee 2,5 Ah accu's, waardoor je altijd de beschikking hebt over voldoende stroom. De zaagmachine is licht van gewicht, waardoor je deze moeiteloos kunt verplaatsen en de trillingen zijn gereduceerd tot een minimum. De AdvancedRecip 18 is een krachtige zaagmachine en is geschikt voor het zagen in hout, kunststof of spaanplaat tot een diepte van 100 millimeter. Bovendien kun je ook metalen buizen of leidingen met een dikte tot 20 millimeter doorzagen. De reciprozaag is zeer gebruiksvriendelijk, doordat je niet wordt belemmerd door een stroomkabel. Zo kun je moeiteloos je klus klaren, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Je gebruikt de meegeleverde Bosch Power For All accu's ook op andere 18 volt elektrische gereedschappen van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform. Je verwisselt de zaagbladen snel en gemakkelijk zonder gereedschap. Handgreep in bogenvorm voor een veilige bediening en gemakkelijk werken.

Minpunten
  • Er wordt slechts één zaagblad bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch AdvancedRecip 18 incl. 2,5 Ah accu (2x).

Het gewicht van Bosch AdvancedRecip 18 incl. 2,5 Ah accu (2x). is 2,5 kg.

Het type stroomvoorziening van Bosch AdvancedRecip 18 incl. 2,5 Ah accu (2x). is Accu / batterij.

Bosch AdvancedRecip 18 incl. 2,5 Ah accu (2x). wordt geleverd met zaagblad: Ja

Bosch AdvancedRecip 18 incl. 2,5 Ah accu (2x). heeft aansluiting voor stofafzuiging:

Bosch AdvancedRecip 18 incl. 2,5 Ah accu (2x). heeft een vermogen van .