Makita DJV181RTJ.

5/5

Makita heeft weer een topper op de markt gebracht. Makita DJV181RTJ. is er voor de handige klusser die de nodige zaagwerkzaamheden wilt verrichten. Ben jij een doe-het-zelver die graag klust met hout of ander materiaal dat je kunt zagen? Bekijk dan de verdere informatie hieronder om te zien of Makita DJV181RTJ. de zaagmachine is die jij zoekt. 

Specificaties van Makita DJV181RTJ.

Merk

Makita

Gewicht

2,5 kg

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Vermogen

Inclusief zaagblad

Ja

Aansluiting voor stofafzuiging

Ja

Omschrijving van Makita DJV181RTJ.

De Makita DJV181RTJ is een perfecte tool voor zware klussen. Met een 18 volt accu en een handige T-greep heb je altijd volle controle en is het mogelijk om overal te zagen. Het grote voordeel is dat je ook in lastige hoeken goed zicht hebt, waardoor je heel precies te werk kunt gaan. Dit wordt ondersteund door de ingebouwde verlichting en blaasfunctie. Het houten materiaal kan worden gezaagd tot 135 millimeter dik en ook in verstek. Hierbij maak je gebruik van de 3 pendelstanden, soft start en variabele snelheid. Hiermee is het mogelijk om heel gecontroleerd en efficiënt te werk te gaan, zonder dat je de kwaliteit van het werk in gevaar brengt.

Pluspunten
  • Compleet met 2 accu's zodat je gewoon door kunt klussen wanneer er 1 leeg is. Dankzij de blaasfunctie blijft de zaaglijn schoon, zodat je zicht tijdens het zagen niet wordt belemmerd. De decoupeerzaag wordt geleverd in een handige koffer.

Minpunten
  • Met een gewicht van 2,6 kilogram is de decoupeerzaag aan de zware kant.

Veelgestelde vragen over Makita DJV181RTJ.

Het gewicht van Makita DJV181RTJ. is 2,5 kg.

Het type stroomvoorziening van Makita DJV181RTJ. is Accu / batterij.

Makita DJV181RTJ. wordt geleverd met zaagblad: Ja

Makita DJV181RTJ. heeft aansluiting voor stofafzuiging: Ja

Makita DJV181RTJ. heeft een vermogen van .