1. zaagmachines
  2. Makita DJV182ZJ (zonder accu).

Makita DJV182ZJ (zonder accu).

5/5

Makita heeft weer een topper op de markt gebracht. Makita DJV182ZJ (zonder accu). is er voor de handige klusser die de nodige zaagwerkzaamheden wilt verrichten. Ben jij een doe-het-zelver die graag klust met hout of ander materiaal dat je kunt zagen? Bekijk dan de verdere informatie hieronder om te zien of Makita DJV182ZJ (zonder accu). de zaagmachine is die jij zoekt. 

Specificaties van Makita DJV182ZJ (zonder accu).

Merk

Makita

Gewicht

2,5 kg

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Vermogen

Inclusief zaagblad

Ja

Aansluiting voor stofafzuiging

Ja

Omschrijving van Makita DJV182ZJ (zonder accu).

De Makita DJV182ZJ (zonder accu) is een echte must-have voor de klusser. Met deze krachtige 18 volt accudecoupeerzaag kun je tot 135 millimeter in hout en tot 10 millimeter in metaal zagen. Ook in verstek zagen is geen enkel probleem. De softstart zorgt ervoor dat je altijd op de juiste snelheid kunt werken, terwijl de 3 pendelstanden je helpen om efficiënt te werken. De decoupeerzaag is niet alleen krachtig, maar ook prettig in het gebruik. Je hoeft je geen zorgen te maken over een stroomkabel en de blaasfunctie en ingebouwde verlichting geven je een goed zicht op de zaaglijn. De Makita DJV182ZJ is dé perfecte oplossing voor zowel lichte als zwaardere zaagklussen.

Pluspunten
  • De blaasfunctie op de zaaglijn zorgt ervoor dat je altijd voldoende zicht hebt op je werk. Er worden 3 zaagbladen meegeleverd, zodat je meteen kunt beginnen met zagen. Dankzij de variabele snelheid kun je de zaagsnelheid perfect afstellen op het te zagen materiaal.

Minpunten
  • Met een gewicht van 2,6 kilogram is de decoupeerzaag aan de zware kant.

Veelgestelde vragen over Makita DJV182ZJ (zonder accu).

Het gewicht van Makita DJV182ZJ (zonder accu). is 2,5 kg.

Het type stroomvoorziening van Makita DJV182ZJ (zonder accu). is Accu / batterij.

Makita DJV182ZJ (zonder accu). wordt geleverd met zaagblad: Ja

Makita DJV182ZJ (zonder accu). heeft aansluiting voor stofafzuiging: Ja

Makita DJV182ZJ (zonder accu). heeft een vermogen van .