Top 10 stoomreinigers 2024

Met stomende gezichten en een enorme glimlach sjouwen we onze weg door de vele opties die je online kunt vinden - op zoek naar de beste stoomreiniger. We zijn ervan overtuigd dat we de juiste voor jou hebben gevonden en we delen onze uiteindelijke top 10 lijst met je. We garanderen dat je direct op zoek gaat naar de perfecte stoomreiniger voor jouw behoeften, met de beste deal op internet. Laat je fantasie met stoom exploderen!

Vergelijking beste stoomreinigers van 2024

Wil je een stoomreiniger kopen maar weet je niet goed wat de beste stoomreiniger is hoe je deze kan vinden? Geen zorgen, wij hebben alle stoomreinigers uitgebreid getest en onderling met elkaar vergeleken.

Op basis hiervan hebben wij een top 10 stoomreinigers opgesteld. Alle tien zijn goed, maar er kan er maar één de beste zijn. Benieuwd welk(e) stoomreiniger als best getest uit de bus kwam? Scroll snel verder om erachter te komen welke stoomreiniger volgens ons de beste is van 2024.

1. Motionflow 16-in-1 Stoomreiniger Handstomer Vlekkenreiniger Diepte reiniging voor vloer, bank, badkamer en tapijt.

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende stoomreiniger review gekomen voor de Motionflow 16-in-1 Stoomreiniger Handstomer Vlekkenreiniger Diepte reiniging voor vloer, bank, badkamer en tapijt.:

De Motionflow 16-in-1 Stoomreiniger Handstomer Vlekkenreiniger is ontwikkeld om je huis grondig schoon te maken. Met deze multifunctionele reiniger heb je een krachtige motor, Steampure technology™ , en 13 verschillende opzetstukken in één apparaat. De Steampure technology™ verwarmt tot wel 120 graden Celsius, waardoor hardnekkige vlekken gemakkelijk verdwijnen. De ergonomische grip en het verstelbare ontwerp maken het gebruik comfortabel en eenvoudig. Daarnaast is de stoomreiniger perfect voor het grondig reinigen van verschillende oppervlakken, zoals vloer, bank, badkamer en tapijt. Met de Motionflow 16-in-1 Stoomreiniger Handstomer Vlekkenreiniger worden viezigheid en muffe geuren een ver-van-je-bed-show.

2. BISSELL SpotClean Plus 3724N Vlekkenreiniger.

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende stoomreiniger review gekomen voor de BISSELL SpotClean Plus 3724N Vlekkenreiniger.:

Met de BISSELL SpotClean Plus 3724N Vlekkenreiniger bent u voorbereid op viezigheid in uw huis. U kunt effectief overal vlekken verwijderen met water en het speciaal ontwikkelde BISSELL Pro Oxy-schoonmaakmiddel. Dankzij de ingebouwde sproeier en zuiginstrumenten haalt u diep zittende vlekken eruit. De krachtige motor zorgt voor een krachtige, maar tegelijkertijd stille reiniging. De BISSELL SpotClean Plus 3724N Vlekkenreiniger is licht van gewicht en compact van formaat. Hierdoor is het makkelijk te verplaatsen. U kunt het apparaat ook gebruiken om moeilijk toegankelijke plaatsen te bereiken. De grote watertank heeft een inhoud van 1,7 liter, waardoor u langer kunt blijven reinigen. Het apparaat wordt geleverd met een speciale verlengslang en een opvangbak, zodat u gemakkelijk overal kunt schoonmaken.

3. STEAM-IT 2 in 1 Stoomreiniger Én Handstomer Met Opzetstukken Voor Alle Vloeren, Bank, Badkamer En Tapijt.

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende stoomreiniger review gekomen voor de STEAM-IT 2 in 1 Stoomreiniger Én Handstomer Met Opzetstukken Voor Alle Vloeren, Bank, Badkamer En Tapijt.:

De Steam-IT 2-in-1 Stoomreiniger is een uitstekend hulpmiddel om al je schoonmaakklussen snel en gemakkelijk te verrichten. Met deze stoomreiniger kun je je vloer, bank, spiegels en badkamers grondig reinigen, zonder onhandige emmers met water of chemische schoonmaakmiddelen. De stoomreiniger is licht van gewicht en zorgt voor een comfortabele beweging door het huis, waardoor je gemakkelijk elk hoekje bereikt. Maar de Steam-IT 2-in-1 Stoomreiniger is meer dan alleen een stoomreiniger. Als je de stoomreiniger uitschuift, verandert hij in een handstomer die geschikt is voor het schoonmaken van kleine oppervlakken. Bovendien beschikt de Steam-IT over verschillende opzetstukken, waarmee je al je schoonmaakklussen kan aanpakken. Of het nu gaat om het stomen van kleding, het schoonmaken van vloeren of het schoonmaken van meubels, met de Steam-IT 2-in-1 Stoomreiniger kun je alles in één keer doen.

4. Kärcher SC 3 EasyFix Stoomreiniger 30 sec. opwarmtijd geschikt voor harde vloeren/ keuken/badkamer.

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende stoomreiniger review gekomen voor de Kärcher SC 3 EasyFix Stoomreiniger 30 sec. opwarmtijd geschikt voor harde vloeren/ keuken/badkamer.:

De Kärcher SC 3 EasyFix stoomreiniger is een revolutionaire manier om het huis schoon te maken. Met slechts 30 seconden opwarmtijd is hij direct klaar voor gebruik. De permanent hervulbare watertank zorgt voor een ononderbroken reinigingservaring. Bovendien maakt het ontkalkingspatroon het water automatisch ontkalkt, waardoor de levensduur van het apparaat wordt verlengd. Het is eenvoudig om met de Kärcher SC 3 EasyFix te reinigen, zonder oplosmiddelen. Het is geschikt voor alle soorten harde oppervlakken, van keuken tot badkamer en vloeren. Bovendien is het een effectieve manier om 99,999% van de coronavirussen * en 99,99% van alle gangbare huishoudelijke bacteriën ** te verwijderen van normale huishoudelijke harde oppervlakken. De Kärcher SC 3 EasyFix stoomreiniger is een uitstekende keuze voor het schoonmaken van het huis en het verwijderen van alle soorten bacteriën en virussen. Het heeft een korte opwarmtijd, een permanent hervulbare watertank en een automatisch ontkalkingspatroon. Bovendien is het geschikt voor alle soorten harde oppervlakken. Met de K.

5. Motionflow 12-in-1 Stoomreiniger Pro Handstoomreiniger voor kleding 1150 Watt handstomer 450 ML 12-Delige accessoires.

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende stoomreiniger review gekomen voor de Motionflow 12-in-1 Stoomreiniger Pro Handstoomreiniger voor kleding 1150 Watt handstomer 450 ML 12-Delige accessoires.:

De Motionflow 12-in-1 Stoomreiniger Pro Handstoomreiniger voor kleding 1150 Watt handstomer 450 ML 12-Delige accessoires is de ideale oplossing voor al uw schoonmaakproblemen. Met deze innovatieve handstoomreiniger wordt het schoonmaken van uw huis, kantoor of auto eenvoudiger dan ooit. Deze handstomer is uitgerust met 450 ml watertank en een krachtige 1150 Watt motor. Met deze motor wordt een druk tot 0,26 tot 0,32 Mpa geleverd, waardoor u verschillende oppervlaktes schoonmaakt. Van ramen, deuren en textiel tot auto bekleding en vloeren, uw huis zal er weer als nieuw uitzien. Bovendien wordt deze handstoomreiniger geleverd met 12 accessoires, waarmee je al je schoonmaakklussen gemakkelijk en efficiënt aanpakt. Binnen de kortste keren is de handstoomreiniger opgewarmd, waardoor je direct aan de slag kunt. Maak schoonmaken gemakkelijk en kies voor de Motionflow 12-in-1 Stoomreiniger Pro Handstoomreiniger voor kleding 1150 Watt handstomer 450 ML 12-Delige accessoires.

6. Vileda Stoomreiniger Steam XXL Plus.

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende stoomreiniger review gekomen voor de Vileda Stoomreiniger Steam XXL Plus.:

De Vileda Steam PLUS XXL stoomzwabber met een 40 cm brede pad is de ideale oplossing voor het schoonmaken van grote oppervlakken. Met deze mop kunt u eenvoudig, snel en efficiënt schoonmaken, zonder inspanning of chemische middelen. Dankzij het lichte en handige ontwerp is de mop gemakkelijk te verplaatsen, zelfs naar moeilijk bereikbare plaatsen, zoals onder meubels of in hoeken. De trapeziumvormige voet zorgt voor een betere grip en een betere reinigingskracht. Bovendien doodt de Vileda Steam Plus XXL 99,9% van de bacteriën en virussen zonder gebruik van detergenten, waardoor uw huis een proper en hygiënisch huis wordt. U kunt ook kiezen uit 3 standaard stoominstellingen: voor parket, tapijt of tegels. De Vileda Steam Plus XXL is ook gemakkelijk te demonteren en op te bergen. Verwijder de steel en hang deze aan de achterkant van de mop. Op die manier is het gemakkelijk op te bergen in een kast, zelfs als u weinig ruimte heeft. Dankzij het lichte en handige ontwerp van de mop in combinatie met de desinfecterende werking van stoom is schoonm.

7. STEAM-IT Luxe 2 in 1 Stoomreiniger 100˚C Stoom 15 Sec Opwarmen Voor Bank, Vloer, Badkamer, Etc.

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende stoomreiniger review gekomen voor de STEAM-IT Luxe 2 in 1 Stoomreiniger 100˚C Stoom 15 Sec Opwarmen Voor Bank, Vloer, Badkamer, Etc.:

De STEAM-IT Luxe 2 in 1 Stoomreiniger is een krachtige en innovatieve reinigingsoplossing voor uw huishouden. De geavanceerde stoomtechnologie verwarmt het water binnen slechts 15 seconden tot een temperatuur van 100°C, waardoor de krachtige stoom de meest hardnekkige vuiligheid en bacteriën kan verwijderen. De stoomreiniger is ook uitgerust met een verstelbare sproeistang voor het gemakkelijk en comfortabel ervan gebruik maken. De STEAM-IT Luxe 2 in 1 Stoomreiniger is een veelzijdige en krachtige reinigingstool die uw huis er stralend schoon uit laat zien. Met extra accessoires zoals een lange flexibele slang en een speciale meubelborstel, is de STEAM-IT Luxe 2 in 1 Stoomreiniger ideaal voor het schoonmaken van moeilijk bereikbare gebieden. De borstel heeft een speciale, zachte opzetborstel die perfect is voor het schoonmaken van delicate oppervlaktes zoals banken. Het apparaat is ook voorzien van een waterreservoir van 0,5 liter, waardoor u minder vaak water hoeft bij te vullen. Met de STEAM-IT Luxe 2 in 1 Stoomreiniger bent u verzekerd van een eenvoudig schoonma.

8. BISSELL SpotClean Pro 1558N Vlekkenreiniger.

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende stoomreiniger review gekomen voor de BISSELL SpotClean Pro 1558N Vlekkenreiniger.:

De BISSELL SpotClean Pro 1558N Vlekkenreiniger zorgt ervoor dat u vlekken overal in huis kunt verwijderen, van trappen tot auto-interieurs. Het is een handige vlekkenreiniger met krachtige zuigkracht die gemakkelijk te gebruiken is. Met de 8 cm hardnekkige vlekken tool kunt u vlekken verwijderen die al lange tijd bestaan. Dankzij het speciale opzetstuk voor trappen worden hardnekkige vlekken eenvoudig verwijderd. U hoeft geen tijd te besteden aan het verwijderen van vlekken, dankzij de BISSELL SpotClean Pro 1558N. Het apparaat is ook voorzien van een 6 liter tank waarmee u meer vlekken tegelijk kunt verwijderen. De BISSELL SpotClean Pro 1558N is ook zeer energiezuinig en stil. U kunt de vlekkenreiniger ook op verschillende manieren gebruiken, zoals de handmatige modus, de automatische modus en de turbo modus. De turbo modus is speciaal ontworpen om een intensief schoonmaakproces te garanderen. De combinatie van deze modi en het gebruik van BISSELL formule maakt de SpotClean Pro 1558N een uitstekende oplossing voor het ver.

9. RYER Tapijtreiniger Draagbare Vlekkenreiniger Met Extra Borstel.

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende stoomreiniger review gekomen voor de RYER Tapijtreiniger Draagbare Vlekkenreiniger Met Extra Borstel.:

Deze draagbare vlekkenreiniger biedt de perfecte oplossing voor al uw tapijtreinigingsbehoefte. Het apparaat is voorzien van een extra borstel, waardoor het gemakkelijk is om hardnekkige vlekken te verwijderen. U hoeft alleen maar het oppervlak te bevochtigen met de meegeleverde reinigingsmiddelen en de borstel te gebruiken om de vlekken te verwijderen. De RYER Tapijtreiniger is ook eenvoudig te bedienen. U hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken, de borstel te gebruiken om de vlekken te verwijderen, en vervolgens de vlekken te verwijderen met de meegeleverde spray. Deze spray verwijdert de vlekken snel en efficiënt zonder dat uw tapijt of meubels beschadigd raken. U hoeft zich geen zorgen te maken over schade aan uw meubels of tapijten. U kunt de RYER Tapijtreiniger op elk moment gemakkelijk gebruiken en opslaan.

10. Vonia Tapijtreiniger Bank reiniger Vlekkenreiniger Bekledingsreiniger 650 W.

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende stoomreiniger review gekomen voor de Vonia Tapijtreiniger Bank reiniger Vlekkenreiniger Bekledingsreiniger 650 W.:

Met de Vonia Tapijtreiniger Bank reiniger Vlekkenreiniger Bekledingsreiniger 650W heb je een krachtige oplossing in handen. De 650W-motor geeft het apparaat de kracht om hardnekkige vlekken en stof te verwijderen. Het is een compact apparaat dat je gemakkelijk meeneemt en gemakkelijk opbergt. Het apparaat heeft een extra grote opvangbak voor het verzamelde stof, gemaakt van duurzaam materiaal. De opvangbak heeft een handig aansluitpunt voor de tuinslang, waardoor het water gemakkelijk kan worden weggegoten. Bovendien heeft het apparaat een verstelbare stofzuigermond, waardoor je moeiteloos over verschillende oppervlakken kunt schoonmaken. De Vonia Tapijtreiniger Bank reiniger Vlekkenreiniger Bekledingsreiniger 650W is een betrouwbare en krachtige manier om hardnekkige vlekken en stof te verwijderen. Het is een compact apparaat met een groot vermogen, waardoor je kunt vertrouwen op een grondige reiniging van alle oppervlakken. Bovendien is het apparaat uitgerust met een extra grote opvangbak, een handig aansluitpunt voor de tuinslang en e.

 1. Gereedschappen
 2. stoomreiniger
Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over stoomreinigers

Heb je in onze top 10 een stoomreiniger gevonden die bij jou past? Dan hebben we direct ook een webshop voor je waar je het product tegen de beste prijs kan kopen.

Dat is natuurlijk wel zo makkelijk als we producten aanbevelen. We werken alleen met partners waarvan we weten dat ze betrouwbaar zijn.

Om alle stoomreinigers objectief te kunnen beoordelen en met elkaar te kunnen vergelijken, letten we in elk geval op de volgende eigenschappen van een stoomreiniger:

 • Effectiviteit
 • Functionaliteit
 • Uiterlijk
 • Levensduur
 • Prijs

Ja, onze stoomreinigers reviews zijn onafhankelijk. Wij vergelijken de producten eerlijk met elkaar en zullen nooit een product beter beoordelen tegen betaling of omdat een fabrikant dit vraagt.

Op basis van onze test zijn wij tot de volgende top 3 stoomreinigers gekomen voor 2023:

 1. Motionflow 16-in-1 Stoomreiniger Handstomer Vlekkenreiniger Diepte reiniging voor vloer, bank, badkamer en tapijt.
 2. BISSELL SpotClean Plus 3724N Vlekkenreiniger.
 3. STEAM-IT 2 in 1 Stoomreiniger Én Handstomer Met Opzetstukken Voor Alle Vloeren, Bank, Badkamer En Tapijt.

 

Natuurlijk kan het zijn dat je zelf een andere stoomreiniger uit de lijst beter vindt. Vergelijk daarom ook zelf de producten goed.

Nee, de producten die we vermelden verkopen we niet zelf. Wil je een stoomreiniger uit de lijst kopen, dan hebben je wel alvast geholpen door een webshop te vinden waar je dit product tegen de laagste prijs kan kopen. Dit zijn betrouwbare partners van ons die wel stoomreinigers verkopen.

Zo vinden wij de beste stoomreiniger

Om een objectieve vergelijking van de beste stoomreinigers te maken, letten we op zoveel mogelijk factoren. Door alles tegen elkaar af te wegen kunnen we jou een stoomreiniger aanraden die objectief de beste is.

Om een goede top 10 samen te stellen letten we onder meer op:

 • Effectiviteit
 • Functionaliteit
 • Uiterlijk
 • Levensduur
 • Prijs

 

Op die manier kunnen we goed bepalen of een stoomreiniger een goede prijs-/kwaliteitverhouding heeft.

We nemen daarnaast stoomreinigers uit verschillende (prijs)segmenten mee, zodat we voor iedereen een geschikt product kunnen tonen.

Natuurlijk is het goed om ook altijd zelf een stoomreiniger vergelijking te maken. Misschien let je op andere factoren dan wij, of vind je specifieke factoren extra belangrijk. Bekijk rustig de top 10 beste stoomreinigers beoordelingen en maak je keuze.

Bekijk ook deze lijstjes:

Conclusie over de top 10 stoomreinigers

We hopen dat je tussen de stoomreinigers in onze top 10 een geschikte optie hebt gevonden die aansluit bij jouw wensen. Hoewel we bij onze vergelijking en test zoveel mogelijk factoren meenemen, kan het zijn dat jouw nummer 1 niet overeenkomt met die van ons.

Om voor iedereen een geschikte optie te presenteren, hebben we in deze top 10 best getest stoomreinigers meegenomen uit iedere prijscategorie. Vanzelfsprekend voldoen alle producten in de lijst aan minimale eisen. We zouden immers nooit een stoomreiniger aanraden waarvan wij het idee hebben dat deze van onvoldoende kwaliteit is. 

Ben je het niet eens met onze top 10, of mis je een stoomreiniger die jij ziet als beste, laat het ons dan gerust weten. Goede suggesties zijn altijd welkom om onze toplijsten te verbeteren.

Beste stoomreiniger kopen

De top 10 die wij hebben samengesteld van de beste stoomreinigers vormt slechts een suggestie, en wij hopen dat je er een vindt die aansluit bij jouw wensen. Alhoewel wij ons best hebben gedaan om deze lijst zo objectief mogelijk te maken, zou het best zo kunnen zijn dat jouw nummer 1 anders is dan die van ons. In deze lijst hebben wij producten uit alle prijscategorieën meegenomen om ervoor te zorgen dat er voor iedereen een stoomreiniger bij zit die bij hun wensen past. Ook zijn alle producten zodanig geselecteerd dat ze aan minimale eisen voldoen, en alleen de beste producten hebben we ook daadwerkelijk aangeraden. Mocht je het oneens zijn met onze selectie of een stoomreiniger missen die jij als beste beoordeelt, dan horen wij dat graag. Natuurlijk kunnen jouw suggesties de lijst alleen maar verbeteren, dus geef ze gerust!

Disclaimer: Hoewel we deze top 10 stoomreinigers met de grootste mogelijke zorg hebben samengesteld, kan het natuurlijk voorkomen dat we toch een foutje hebben gemaakt. Het kan ook zijn dat je een ander product de beste vindt. Wij verkopen zelf geen stoomreinigers. De links bij ieder product gaan naar partners van ons. Koop je via een link een stoomreiniger aanbieding, dan ontvangen wij hiervoor een commissie. Onze top 10 is volledig objectief. We zullen nooit een product op een andere plek zetten op verzoek van een fabrikant of tegen betaling.

Bekijk dit ook eens: