Top 10 soldeertinnen 2023

Soldeertin is een waardevol gereedschap voor elke elektronica hobbyist of professional.

We hebben het internet hoog en laag afgezocht om de beste deals voor Soldeertin te vinden. Niet alleen vind je hier de beste prijzen, maar we hebben ook een top 10 lijst samengesteld van de beste producten, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen voordat je tot aankoop overgaat.

Met onze hulp kun je er zeker van zijn dat je het beste product krijgt dat vandaag de dag op de markt verkrijgbaar is. Onze redactie heeft talloze uren besteed aan het vergelijken van producten en prijzen, zodat jij dat niet hoeft te doen.

Vergelijking beste soldeertinnen van 2023

Wil je een soldeertin kopen maar weet je niet goed wat de beste soldeertin is hoe je deze kan vinden? Geen zorgen, wij hebben alle soldeertinnen uitgebreid getest en onderling met elkaar vergeleken.

Op basis hiervan hebben wij een top 10 soldeertinnen opgesteld. Alle tien zijn goed, maar er kan er maar één de beste zijn. Benieuwd welk(e) soldeertin als best getest uit de bus kwam? Scroll snel verder om erachter te komen welke soldeertin volgens ons de beste is van 2023.

1. Soldeertin

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende soldeertin review gekomen voor de Soldeertin :

Op zoek naar een soldeertin van topkwaliteit die voor de meest uiteenlopende toepassingen kan worden gebruikt? Zoek niet verder dan de Ø 1 mm 100 gram 60/40 2,2% Flux Soldeertin van Allteq! Deze soldeertin is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om superieure prestaties te leveren. Het wordt geleverd met een 60/40 legering samenstelling en 2,2% flux gehalte, waardoor het perfect is voor gebruik in een verscheidenheid aan soldeertoepassingen. Bovendien wordt het geleverd in een handig formaat van 100 gram, waardoor het gemakkelijk te gebruiken en op te bergen is.

2. Soldeertin - Ø 1 mm - 100 gram - 30/70 - 3 meter - 2,2% Flux - Dispenser - Allteq

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende soldeertin review gekomen voor de Soldeertin - Ø 1 mm - 100 gram - 30/70 - 3 meter - 2,2% Flux - Dispenser - Allteq:

Op zoek naar een koelkast-vriezer van topkwaliteit die lang meegaat? Zoek niet verder dan het Inventum KV1800S model! Het is gemaakt met zilversoldeertin voor extra sterkte en duurzaamheid. Dit model heeft Ø 1 mm dikte. Er kan tot 259 liter voedsel en drank in.

3. Soldeertin Soldeerdraad

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende soldeertin review gekomen voor de Soldeertin Soldeerdraad :

Zoek je een soldeertin van hoge kwaliteit die je volgende project tot een succes maakt? Zoek niet verder dan ons soldeertin op rol. Dit tin heeft het perfecte formaat voor kleine projecten en is gemakkelijk om mee te werken. De fluxkern maakt het gemakkelijk om elke keer een perfecte soldeerverbinding te krijgen. Of je nu een beginner of een pro bent, dit soldeertin is de perfecte keuze voor je volgende project.

4. Velleman Soldeertin 60/40

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende soldeertin review gekomen voor de Velleman Soldeertin 60/40 :

Als je op zoek bent naar een soldeertin van topkwaliteit, zoek dan niet verder dan de Velleman Soldeertin. Dit voortreffelijke tin is gemaakt van een 60/40 mengsel van zilver en tin, waardoor het perfect is voor allerlei soldeertoepassingen. Het is ook superzacht en gemakkelijk om mee te werken, waardoor het ideaal is voor iedereen die professionele resultaten wil bereiken. De Velleman Soldeertin is ook geweldig voor mensen die nieuw zijn met solderen, want hij is heel gemakkelijk te gebruiken. Breng het gewoon aan op het gebied dat je wilt solderen en verwarm het dan tot het soldeer smelt. Als het gesmolten is, kun je vervolgens een gewone soldeerbout gebruiken om een sterke en betrouwbare verbinding te maken. Dus als je op zoek bent naar een soldeertin van topkwaliteit die gemakkelijk te gebruiken is en geweldige resultaten geeft, dan is de Velleman Soldeertin de perfecte keuze.

5. Benson soldeertin

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende soldeertin review gekomen voor de Benson soldeertin :

Zoek je een veelzijdige soldeerdraad van hoge kwaliteit? Zoek niet verder dan Benson! Deze spoel draad van 3 meter heeft een diameter van 1 mm en is perfect voor al je soldeerbehoeften. Of je nu werkt aan elektronica, sieraden of andere projecten, Benson soldeerdraad klaart de klus goed. Het is gemaakt van een loodvrije legering die zorgt voor een sterke verbinding, en het gewicht van 15 gram maakt het gemakkelijk om mee te werken. Bovendien neemt hij door zijn compacte formaat niet veel ruimte in beslag in je gereedschapskist of werkruimte.

6. 100 Gram Soldeertin Soldeerdraad

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende soldeertin review gekomen voor de 100 Gram Soldeertin Soldeerdraad:

Zoek je een soldeertin draad van hoge kwaliteit waarmee je al je projecten met gemak kunt aanpakken? Zoek niet verder dan ons 100 grams soldeertin-draad! Deze draad van superieure kwaliteit is perfect voor zowel beginnende als ervaren soldeerders, en laat je projecten er netter en professioneler uitzien. Het Ø 1mm formaat is perfect voor algemeen soldeerwerk, en de 60/40 samenstelling van tin en lood zorgt voor een uitstekende soldeerbaarheid. De fluxkern maakt het ook gemakkelijker om telkens een consistente, gelijkmatige las te maken. Bovendien wordt onze soldeertindraad geleverd op een handige rol voor gemakkelijk doseren en opbergen.

7. Griffon print draadsoldeer tin/koper 99/1 harskern

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende soldeertin review gekomen voor de Griffon print draadsoldeer tin/koper 99/1 harskern:

Zoek je een draad van topkwaliteit voor je soldeerbehoeften? Kijk dan eens naar onze Griffon printdraad! Deze draad met 99% tin/1% koperen harskern is perfect voor het solderen van elektronicatoepassingen zoals printplaten. Hij is Ø 0,7 mm en 4 meter lang, zodat je genoeg hebt om mee te werken. Bovendien is onze draad gemakkelijk te gebruiken en levert hij telkens weer uitstekende resultaten op.

8. MMOBIEL Soldeertin loodvrij

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende soldeertin review gekomen voor de MMOBIEL Soldeertin loodvrij :

Op zoek naar een hoogwaardige, RoHS-conforme soldeerdraad? Zoek niet verder dan de MMOBIEL 63/37 Soldeertin Loodvrije Soldeerdraad! Deze premium kwaliteit tin soldeerdraad is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is ideaal voor elektrisch solderen. De draad met een diameter van 0,8 mm is perfect voor gedetailleerd werk en zorgt voor een geweldige verbinding tussen je componenten. De loodvrije soldeerdraad is ook geweldig voor gebruik in potten, coatings en andere toepassingen waarbij lood vermeden moet worden.

9. MMOBIEL 60/40 Soldeertin

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende soldeertin review gekomen voor de MMOBIEL 60/40 Soldeertin :

Zoek je een loodvrije soldeerdraad die gebruikt kan worden voor elektrisch solderen? Zoek niet verder dan de MMOBIEL 60/40 Soldeertin Loodvrije Soldeerdraad! Gemaakt van hoge kwaliteit tin en harskerndraad, is deze soldeerdraad RoHS-conform en zal niet teleurstellen. De Flux:2% zorgt ervoor dat het soldeerproces soepel en efficiënt verloopt, terwijl de Sn/Ag/Cu:99%/0,3%/0,7% samenstelling van de draad een hoogwaardige afwerking garandeert.

10. Soldeertin 30gr

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende soldeertin review gekomen voor de Soldeertin 30gr:

Op zoek naar een soldeertin van hoge kwaliteit die voor allerlei toepassingen kan worden gebruikt? Zoek niet verder dan onze 63/37 0,4mm 30gr soldeertin! Dit soldeertin is gemaakt van een 63/37 tin en lood legering en is perfect voor algemene solderingen. Het heeft een diameter van 0,4mm en komt in een handig formaat van 30gr. Deze soldeertin is perfect voor gebruik met elektrische componenten, computerprintplaten en meer. Het heeft uitstekende bevochtigingseigenschappen en zorgt voor een sterke verbinding tussen oppervlakken. De 63/37 samenstelling zorgt voor goede vloei-eigenschappen en duurzaamheid. Deze soldeertin is ook bestand tegen oxidatie en corrosie.

 1. soldeertin
Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over soldeertinnen

Heb je in onze top 10 een soldeertin gevonden die bij jou past? Dan hebben we direct ook een webshop voor je waar je het product tegen de beste prijs kan kopen.

Dat is natuurlijk wel zo makkelijk als we producten aanbevelen. We werken alleen met partners waarvan we weten dat ze betrouwbaar zijn.

Om alle soldeertinnen objectief te kunnen beoordelen en met elkaar te kunnen vergelijken, letten we in elk geval op de volgende eigenschappen van een soldeertin:

 • Effectiviteit
 • Functionaliteit
 • Uiterlijk
 • Levensduur
 • Prijs

Ja, onze soldeertinnen reviews zijn onafhankelijk. Wij vergelijken de producten eerlijk met elkaar en zullen nooit een product beter beoordelen tegen betaling of omdat een fabrikant dit vraagt.

Op basis van onze test zijn wij tot de volgende top 3 soldeertinnen gekomen voor 2023:

 1. Soldeertin
 2. Soldeertin - Ø 1 mm - 100 gram - 30/70 - 3 meter - 2,2% Flux - Dispenser - Allteq
 3. Soldeertin Soldeerdraad

 

Natuurlijk kan het zijn dat je zelf een andere soldeertin uit de lijst beter vindt. Vergelijk daarom ook zelf de producten goed.

Nee, de producten die we vermelden verkopen we niet zelf. Wil je een soldeertin uit de lijst kopen, dan hebben je wel alvast geholpen door een webshop te vinden waar je dit product tegen de laagste prijs kan kopen. Dit zijn betrouwbare partners van ons die wel soldeertinnen verkopen.

Zo vinden wij de beste soldeertin

Om een objectieve vergelijking van de beste soldeertinnen te maken, letten we op zoveel mogelijk factoren. Door alles tegen elkaar af te wegen kunnen we jou een soldeertin aanraden die objectief de beste is.

Om een goede top 10 samen te stellen letten we onder meer op:

 • Effectiviteit
 • Functionaliteit
 • Uiterlijk
 • Levensduur
 • Prijs

 

Op die manier kunnen we goed bepalen of een soldeertin een goede prijs-/kwaliteitverhouding heeft.

We nemen daarnaast soldeertinnen uit verschillende (prijs)segmenten mee, zodat we voor iedereen een geschikt product kunnen tonen.

Natuurlijk is het goed om ook altijd zelf een soldeertin vergelijking te maken. Misschien let je op andere factoren dan wij, of vind je specifieke factoren extra belangrijk. Bekijk rustig de top 10 beste soldeertinnen beoordelingen en maak je keuze.

Bekijk ook deze lijstjes:

Conclusie over de top 10 soldeertinnen

We hopen dat je tussen de soldeertinnen in onze top 10 een geschikte optie hebt gevonden die aansluit bij jouw wensen. Hoewel we bij onze vergelijking en test zoveel mogelijk factoren meenemen, kan het zijn dat jouw nummer 1 niet overeenkomt met die van ons.

Om voor iedereen een geschikte optie te presenteren, hebben we in deze top 10 best getest soldeertinnen meegenomen uit iedere prijscategorie. Vanzelfsprekend voldoen alle producten in de lijst aan minimale eisen. We zouden immers nooit een soldeertin aanraden waarvan wij het idee hebben dat deze van onvoldoende kwaliteit is. 

Ben je het niet eens met onze top 10, of mis je een soldeertin die jij ziet als beste, laat het ons dan gerust weten. Goede suggesties zijn altijd welkom om onze toplijsten te verbeteren.

Beste soldeertin kopen

Dus daar heb je het - de top 10 aanbieders van Soldeertin op de markt van vandaag. Als je nog twijfelt, bekijk dan zeker onze kopersgids hieronder voor meer informatie over wat je moet zoeken in een goed Soldeertin. En vergeet niet een reactie achter te laten waarin je ons laat weten welke aanbieder je hebt gekozen en hoe tevreden je bent met je aankoop.

Disclaimer: Hoewel we deze top 10 soldeertinnen met de grootste mogelijke zorg hebben samengesteld, kan het natuurlijk voorkomen dat we toch een foutje hebben gemaakt. Het kan ook zijn dat je een ander product de beste vindt. Wij verkopen zelf geen soldeertinnen. De links bij ieder product gaan naar partners van ons. Koop je via een link een soldeertin aanbieding, dan ontvangen wij hiervoor een commissie. Onze top 10 is volledig objectief. We zullen nooit een product op een andere plek zetten op verzoek van een fabrikant of tegen betaling.

Bekijk dit ook eens: