Top 10 profielmallen 2023

Op zoek naar het beste Profiel Sjabloon?

Wij hebben je gedekt. Onze top 10 lijst bevat enkele van de beste Profiel Sjablonen op de markt. Niet alleen geven we meer informatie, maar we hebben ook de beste prijzen op internet opgezocht. Lees snel verder en kom meer te weten. Je kunt thuis gemakkelijker klussen met deze Profielmal.

Maak je leven gemakkelijker door een kwalitatieve Profielmal te gebruiken. Deze is ontworpen om je werk thuis veel eenvoudiger te maken. Het is een geweldige aanvulling op elke gereedschapscollectie.

Vergelijking beste profielmallen van 2023

Wil je een profielmal kopen maar weet je niet goed wat de beste profielmal is hoe je deze kan vinden? Geen zorgen, wij hebben alle profielmallen uitgebreid getest en onderling met elkaar vergeleken.

Op basis hiervan hebben wij een top 10 profielmallen opgesteld. Alle tien zijn goed, maar er kan er maar één de beste zijn. Benieuwd welk(e) profielmal als best getest uit de bus kwam? Scroll snel verder om erachter te komen welke profielmal volgens ons de beste is van 2023.

1. Aftekenhulp

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende profielmal review gekomen voor de Aftekenhulp:

Het markeergereedschap - Profile Jig 25CM - is de perfecte oplossing voor iedereen die een gemakkelijke en probleemloze manier wil om perfecte hoeken, rondingen of vormen te maken. Het sterke ontwerp zorgt ervoor dat de gemaakte mal precies intact blijft, waardoor het ideaal is voor het leggen van laminaat of tegels. Met een lengte van 25 centimeter is deze mal perfect voor elke hoek.

2. Aftekenhulp 25 CM met LOCK - Profielmal - Profielaftaster - Meetinstrument - Contourmallen - Schuifmaat – rood

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende profielmal review gekomen voor de Aftekenhulp 25 CM met LOCK - Profielmal - Profielaftaster - Meetinstrument - Contourmallen - Schuifmaat – rood:

De DEKKO TOOLS® Marking Off Tool is de perfecte aanvulling op elke gereedschapskist. Met dit handige kleine gereedschap kun je eenvoudig nauwkeurige maten nemen en deze aftekenen op elk oppervlak, zodat je in een handomdraai aan de slag kunt met elk doe-het-zelf project. Perfect voor het leggen van vloeren, het aanbrengen van plinten, of het werken met PVC, het aftekengereedschap maakt het gemakkelijk om telkens weer professionele resultaten te bereiken. Met zijn handige vergrendelfunctie kun je snel en gemakkelijk nauwkeurige metingen doen, zodat je volgende project een succes wordt.

3. Aftekenhulp met Metalen Lock en Basis

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende profielmal review gekomen voor de Aftekenhulp met Metalen Lock en Basis:

Introductie van het Markeergereedschap met Metalen Slot en Basis - 25 CM - Profielsjabloon - Profielmeter - Vader! Dit handige gereedschap is perfect voor elke klus, groot of klein. Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp kun je elk project met gemak aanpakken. De metalen vergrendeling en basis zorgen ervoor dat je gereedschap stevig op zijn plaats blijft zitten terwijl je werkt, terwijl het potlood dat bij je aankoop is inbegrepen betekent dat je vanaf het begin klaar bent om te beginnen.

4. Professionele Aftekenhulp met 2 locks

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende profielmal review gekomen voor de Professionele Aftekenhulp met 2 locks :

Het Optimus Professioneel Tekengereedschap met 2 sloten is de perfecte oplossing voor iedereen die een gemakkelijke en nauwkeurige manier zoekt om moeilijke hoeken of vormen te meten. Met zijn nieuwe ontwerp met dubbele vergrendeling zorgt dit gereedschap ervoor dat je de hele sjabloon op zijn plaats kunt houden, zelfs als je ondersteboven werkt. Dit maakt het ideaal voor taken als het leggen van laminaat of tapijt, vinyl of houten vloeren, of voor het maken van mooie doe-het-zelf projecten. Bovendien wordt de Optimus Professioneel Tekengereedschap geleverd met een handige profielmeter waarmee je gemakkelijk metingen van het gereedschap op je werkstuk kunt overbrengen. En voor extra gemak wordt het geleverd met een Profieltas die het gereedschap opbergt en beschermt als het niet in gebruik is.

5. A+ Aftekenhulp

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende profielmal review gekomen voor de A+ Aftekenhulp:

Zoek je een gemakkelijkere manier om complexe vormen af te tekenen? Kijk dan eens naar onze contourmal! Gemaakt van duurzaam ABS plastic, is hij zeer nauwkeurig en perfect voor nauwkeurige metingen. Bovendien wordt snijden en meten een fluitje van een cent. Schuif de mal gewoon tegen het object dat je wilt kopiëren, en de vorm blijft in de mal zitten. Vervolgens kun je hem overtrekken op het materiaal dat je wilt uitsnijden. Snijd langs de getekende lijn, en voila! Perfect passende stukken, zonder onnodige grote gaten. Koop je contourmal vandaag nog en maak van je volgende project een fluitje van een cent.

6. Krexs Aftekenhulp

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende profielmal review gekomen voor de Krexs Aftekenhulp :

Met het Krexs aftekengereedschap kun je complexe vormen gemakkelijk en nauwkeurig aftekenen. Met de profielmal kun je een exacte kopie aftekenen, waardoor het de perfecte oplossing is voor je volgende laminaat- of tegelproject. De contourmal biedt gebruiksvriendelijke nauwkeurigheid, zodat je in een mum van tijd je vloerbedekking kunt leggen. Met dit onmisbare klusgereedschap kun je snel en gemakkelijk de klus goed klaren.

7. Universele Professionele Contourmal

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende profielmal review gekomen voor de Universele Professionele Contourmal :

De Universele Professionele Contourmal - Markeergereedschap - Profielscanmal is het perfecte hulpmiddel voor iedereen die moeite heeft met het meten en snijden van hoeken of krommingen. Met dit handige apparaat kun je snel en gemakkelijk het profiel van elk voorwerp scannen en een perfecte replica maken die je kunt gebruiken als sjabloon voor het snijden of waar je het ook maar voor nodig hebt. Het is snel, gemakkelijk te gebruiken en uiterst veelzijdig, waardoor het een onmisbaar hulpmiddel is voor iedereen die graag met zijn handen werkt.

8. GS profielaftaster metaal 150mm

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende profielmal review gekomen voor de GS profielaftaster metaal 150mm :

Welke klus je ook aanpakt, precisie is de sleutel. Daarom is de GS profieltaster 150 mm het perfecte gereedschap voor elke klus. Van vloeren tot plafonds, deze profielsonde zorgt telkens weer voor een professionele, precieze afwerking. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is de GS profielsonde metaal 150mm gebouwd om lang mee te gaan. Of je nu een professionele aannemer bent of een doe-het-zelver, dit is het gereedschap dat je nodig hebt voor elke klus. Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp maakt de GS profielsonde metaal 150mm het meten snel en gemakkelijk - zodat je de klus in één keer goed kunt klaren.

9. Narvie Aftekenhulp

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende profielmal review gekomen voor de Narvie Aftekenhulp :

De Narvie Markeerhulp - Laminaat Hoekmeter - Profielsjabloon - Hoekmeter is het perfecte gereedschap voor iedereen die moeite heeft met het meten en snijden van hoeken of krommingen. Met dit handige gereedschap kun je gemakkelijk en nauwkeurig elke hoek of kromming meten, en deze vervolgens aftekenen zodat je hem elke keer perfect kunt snijden. Geen giswerk of vallen en opstaan meer - met de Narvie Markeerhulp doe je het in één keer goed, elke keer weer. Dus waarom zou je worstelen met complexe hoeken en krommingen als dat niet hoeft? Maak je leven gemakkelijker met de Narvie Markeerhulp - Laminaat Hoekmeter - Profielsjabloon - Hoekmeter.

10. LOUZIR Meetgereedschap

Na grondig testen en vergelijken zijn we tot de volgende profielmal review gekomen voor de LOUZIR Meetgereedschap :

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar, gemakkelijk te gebruiken meetgereedschap, zoek dan niet verder dan de LOUZIR Meethaak. Dit handige apparaat is perfect voor elke huiseigenaar of klusser, want het maakt het snel en gemakkelijk om hoeken en andere moeilijk bereikbare plaatsen te meten. Met zijn robuuste constructie en gebruiksvriendelijke ontwerp is de LOUZIR meethaak een onmisbaar hulpmiddel voor elk huishouden.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over profielmallen

Heb je in onze top 10 een profielmal gevonden die bij jou past? Dan hebben we direct ook een webshop voor je waar je het product tegen de beste prijs kan kopen.

Dat is natuurlijk wel zo makkelijk als we producten aanbevelen. We werken alleen met partners waarvan we weten dat ze betrouwbaar zijn.

Om alle profielmallen objectief te kunnen beoordelen en met elkaar te kunnen vergelijken, letten we in elk geval op de volgende eigenschappen van een profielmal:

 • Effectiviteit
 • Functionaliteit
 • Uiterlijk
 • Levensduur
 • Prijs

Ja, onze profielmallen reviews zijn onafhankelijk. Wij vergelijken de producten eerlijk met elkaar en zullen nooit een product beter beoordelen tegen betaling of omdat een fabrikant dit vraagt.

Op basis van onze test zijn wij tot de volgende top 3 profielmallen gekomen voor 2023:

 1. Aftekenhulp
 2. Aftekenhulp 25 CM met LOCK - Profielmal - Profielaftaster - Meetinstrument - Contourmallen - Schuifmaat – rood
 3. Aftekenhulp met Metalen Lock en Basis

 

Natuurlijk kan het zijn dat je zelf een andere profielmal uit de lijst beter vindt. Vergelijk daarom ook zelf de producten goed.

Nee, de producten die we vermelden verkopen we niet zelf. Wil je een profielmal uit de lijst kopen, dan hebben je wel alvast geholpen door een webshop te vinden waar je dit product tegen de laagste prijs kan kopen. Dit zijn betrouwbare partners van ons die wel profielmallen verkopen.

Zo vinden wij de beste profielmal

Om een objectieve vergelijking van de beste profielmallen te maken, letten we op zoveel mogelijk factoren. Door alles tegen elkaar af te wegen kunnen we jou een profielmal aanraden die objectief de beste is.

Om een goede top 10 samen te stellen letten we onder meer op:

 • Effectiviteit
 • Functionaliteit
 • Uiterlijk
 • Levensduur
 • Prijs

 

Op die manier kunnen we goed bepalen of een profielmal een goede prijs-/kwaliteitverhouding heeft.

We nemen daarnaast profielmallen uit verschillende (prijs)segmenten mee, zodat we voor iedereen een geschikt product kunnen tonen.

Natuurlijk is het goed om ook altijd zelf een profielmal vergelijking te maken. Misschien let je op andere factoren dan wij, of vind je specifieke factoren extra belangrijk. Bekijk rustig de top 10 beste profielmallen beoordelingen en maak je keuze.

Bekijk ook deze lijstjes:

Conclusie over de top 10 profielmallen

We hopen dat je tussen de profielmallen in onze top 10 een geschikte optie hebt gevonden die aansluit bij jouw wensen. Hoewel we bij onze vergelijking en test zoveel mogelijk factoren meenemen, kan het zijn dat jouw nummer 1 niet overeenkomt met die van ons.

Om voor iedereen een geschikte optie te presenteren, hebben we in deze top 10 best getest profielmallen meegenomen uit iedere prijscategorie. Vanzelfsprekend voldoen alle producten in de lijst aan minimale eisen. We zouden immers nooit een profielmal aanraden waarvan wij het idee hebben dat deze van onvoldoende kwaliteit is. 

Ben je het niet eens met onze top 10, of mis je een profielmal die jij ziet als beste, laat het ons dan gerust weten. Goede suggesties zijn altijd welkom om onze toplijsten te verbeteren.

Beste profielmal kopen

Tot slot is het belangrijk om het juiste Profielsjabloon voor je behoeften te kiezen. Met zoveel verschillende types die tegenwoordig op de markt zijn, kan het moeilijk zijn om een beslissing te nemen. Hopelijk helpt onze lijst met de top 10 Profielsjablonen je bij het maken van een weloverwogen keuze.

Disclaimer: Hoewel we deze top 10 profielmallen met de grootste mogelijke zorg hebben samengesteld, kan het natuurlijk voorkomen dat we toch een foutje hebben gemaakt. Het kan ook zijn dat je een ander product de beste vindt. Wij verkopen zelf geen profielmallen. De links bij ieder product gaan naar partners van ons. Koop je via een link een profielmal aanbieding, dan ontvangen wij hiervoor een commissie. Onze top 10 is volledig objectief. We zullen nooit een product op een andere plek zetten op verzoek van een fabrikant of tegen betaling.

Bekijk dit ook eens: